Αποκαλύφθηκε το πιο σκληρά εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας… Και δεν είναι αυτό που νομίζεις!

19:56 21/12/2022 - Πηγή: iPop

Μπορεί να έχεις στο μυαλό σου ότι μέσα στο 2022 την πιο σκληρή δουλειά στη βασιλική οικογένεια θα την έκανε ο Βασιλιάς Κάρολος ή ενδεχομένως η εκλιπούσα Βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά η πραγματικότητα για το πιο εργατικό μέλος της βασιλικής οικογένειας θα σε εκπλήξει!

Η Πριγκίπισσα Άννα διατηρεί τον τίτλο της πιο σκληρά εργαζομένης της βασιλικής οικογένειας.

Η κόρη της Βασίλισσας Ελισάβετ έδωσε το παρών στα περισσότερα βασιλικά γεγονότα από οποιοδήποτε μέλος της βασιλικής οικογένειας το 2022, σύμφωνα με μια καταμέτρηση της εταιρείας Reboot SEO. Η πριγκίπισσα Άννα

πήγε συνολικά σε 214 εκδηλώσεις και βρέθηκε στην κορυφή της λίστας.

Ο Βασιλιάς Κάρολος κέρδισε τη δεύτερη θέση με 181 events τους τελευταίους 12 μήνες, πολλά από τα οποία έλαβαν χώρα πριν από το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, τον Σεπτέμβριο, όταν ανέβηκε στο θρόνο.

Ο Πρίγκιπας Εδουάρδος και η σύζυγός του κατέλαβαν την τρίτη και τέταρτη θέση στη λίστα, αντίστοιχα, με 143 και 138 βασιλικές εκδηλώσεις.

Twitter/@The Duke and Duchess of Cambridge | Chris Allerton

Ο Πρίγκιπας William ολοκλήρωσε την πρώτη πεντάδα με 126, συμπεριλαμβανομένων όλων των στάσεων στην πρόσφατη επίσκεψή του στη Βοστώνη , με αποκορύφωμα την Τελετή Απονομής Βραβείων Earthshot που δημιούργησε.

Η Βασίλισσα Καμίλα πήγε σε 102 εκδηλώσεις και κατέλαβε την έκτη θέση, ενώ η Kate Middleton σε 90 βασιλικές υποχρεώσεις.

Αυτή είναι δεν είναι η πρώτη φορά που η Πριγκίπισσα Άννα κατέχει τον τίτλο της πιο σκληρά εργαζόμενης βασιλικής οικογένειας. Αν και ο τότε πρίγκιπας Κάρολος ήταν στην κορυφή της λίστας το 2019 και το 2020, η αδερφή του είναι τακτικά η πιο εργατική, όπως είχε συμβεί πάλι το 2018 αλλά και το 2021!

Η πριγκίπισσα Άννα ανέλαβε επίσης μια σειρά από προσωπικά καθήκοντα το 2022, συμπεριλαμβανομένης της συνοδείας του φέρετρου της μητέρας της από τη Σκωτία, όπου η μονάρχης πέθανε στο Balmoral Castle στις 8 Σεπτεμβρίου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αποκαλύφθηκε το πιο σκληρά εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας… Και δεν είναι αυτό που νομίζεις! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα