Απογείωσε το Instagram account σου: Έτσι θα βγαίνεις ωραία στις φωτογραφίες ενώ φοράς μάσκα!

14:19 6/11/2020 - Πηγή: iPop

Ο κορονοϊός δεν σε αφήνει να μη φοράς τη μάσκα σου όταν βγαίνεις έξω, όμως το Instagram account σου “ζητά” ενημέρωση και λίγη προσοχή. Μήπως ήρθε η ώρα να μάθεις όλα τα μυστικά για να βγαίνεις ωραία στις φωτογραφίες με μάσκα;

Κάθε φορά που βγαίνεις έξω πρέπει να φοράς τη μάσκα σου, όμως είσαι και μια influencer… ή και όχι. Πάντως θες

να βγάλεις μια φωτογραφία βρε παιδί μου, τι θα κάνεις αφού φοράς μάσκα; Η λύση φυσικά δεν είναι να παρατήσεις το Instagram για ένα διάστημα, αλλά να βγαίνεις σε φωτογραφίες φορώντας απλά τη μάσκα σου. Κι έχουμε όλα τα tips για να το πετύχεις με τον καλύτερο τρόπο!

Πώς να βγαίνεις ωραία στις φωτογραφίες με μάσκα;

Το σωστό το μακιγιάζ κάνει τη διαφορά

Λίγο πολύ το μακιγιάζ σου δεν μπορεί να διατηρηθεί στην εντέλεια αν φοράς αρκετές ώρες μάσκα. Γι’ αυτό δώσε έμφαση στα μάτια, φρόντισε τα φρύδια σου, μην επιβαρύνεις το δέρμα σου με βαριά προϊόντα και μην ξεχνάς την ενυδατική.

Μακιγιάζ φορώντας μάσκα: Τα makeup προϊόντα που χρειάζεσαι για να είσαι εντυπωσιακή

Pexels

Συνδύασε τη μάσκα με το look σου

Δεν μπορείς να φοράς μάσκα με πούλιες και να έχεις boho στυλ. Απλά δεν γίνεται. Όταν βάζεις τη μάσκα να κοιτιέσαι και λίγο στον καθρέφτη λοιπόν. Επίσης, μην ξεχνάς πως οι υφασμάτινες μάσκες μπορούν να ταιριάξουν απόλυτα με το στυλ και το ύφος που θες να περάσεις μέσα από το ντύσιμό σου, γι’ αυτό δώσε έμφαση στο να διαλέγεις να φοράς κάθε φορά τη μάσκα που ταιριάζει με το στυλ σου, ακόμα κι αν δεν ταιριάζει και τόσο χρωματικά με τα ρούχα σου.

Χαμογέλα με τα μάτια

Τώρα που κανείς δεν μπορεί να δει το χαμόγελό σου, φρόντισε να χαμογελάς με τα μάτια. Οι εκφράσεις του προσώπου σου μπορούν να γίνουν πιο έντονες πάνω από τη μύτη με τα μάτια και τα φρύδια σου, καθώς και με το ίδιο το βλέμμα σου.

Pexels

Και με την κίνηση του σώματος τι συμβαίνει;

Είναι ένας υπέροχος τρόπος έκφρασης που συχνά ξεχνάμε όλοι μας, όταν μας βγάζουν φωτογραφία. Αντί να μένεις στατική και απλά να κοιτάς στην κάμερα, κάνε κινήσεις με τα χέρια, τα πόδια σου, τέντωσε και λύγισε λίγο το σώμα σου, τσαλακώσου με λίγα λόγια. Θα περάσεις το μήνυμα που θες και θα βγεις ωραία χωρίς καν να φαίνεται όλο σου το πρόσωπο.

Η ομορφιά βγαίνει από μέσα σου και αν εσύ νιώθεις καλά με το ότι φοράς μάσκα, τότε αυτό θα φανεί και στη φωτογραφία σου!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Απογείωσε το Instagram account σου: Έτσι θα βγαίνεις ωραία στις φωτογραφίες ενώ φοράς μάσκα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απογείωσε, Instagram,apogeiose, Instagram