Αποχαιρέτησε τις σακούλες που έχεις κάτω από τα μάτια σε 12 μόνο λεπτά

10:25 23/2/2016 - Πηγή: iPop

Το τελευταίο διάστημα κουράζεσαι πιο πολύ ποτέ. Έτσι, δε σου φαίνεται καθόλου περίεργο το γεγονός πως έχεις σακούλες κάτω από τα μάτια σου. Το θέμα, όμως, δεν είναι πως τις έχεις αποκτήσει, αλλά το πως θα τις διώξεις και εμείς θα σου κάνουμε τον συγκεκριμένο αποχαιρετισμό εύκολη υπόθεση.

Μην αγχώνεσαι! Χρειάζεσαι μόνο τρία υλικά τα οποία σίγουρα έχεις σπίτι σου.

Τι θα χρειαστείς για να κάνεις τις σακούλες που έχεις κάτω από τα μάτια να υποχωρήσουν άμεσα;Νιφάδες βρώμηςΕλαιόλαδοΓιαούρτιΠώς θα
κάνεις τις σακούλες που έχεις κάτω από τα μάτια να υποχωρήσουν;Σ’ ένα μικρό μπολάκι βάλε μια κουταλιά της σούπας νιφάδες βρώμης, μια κουταλιά γιαούρτι και λίγες σταγόνες ελαιόλαδο.Ανακάτεψε καλά τα υλικά σου.Σκέπασε το μπολάκι σου και βάλε το μείγμα το οποίο έφτιαξες στο ψυγείο να κρυώσει. Θα πρέπει να ξέρεις πως όσο πιο κρύα είναι η μάσκα που θα κάνεις τόσο πιο έντονα θα είναι τα αποτελέσματα τα οποία θα δεις.Βγάλε το μείγμα από το ψυγείο και εφάρμοσε το τοπικά στις σακούλες που έχεις κάτω από τα μάτια.Άφησε το μείγμα στα μάτια σου για 12 μόνο λεπτά και στη συνέχεια ξέπλυνε το με μπόλικο νερό.Το αποτέλεσμα θα σε μαγέψει. Τα μάτια σου θα φαίνονται πιο ξεκούραστα από ποτέ και οι σακούλες που είχες θα ανήκουν στο παρελθόν.

The post Αποχαιρέτησε τις σακούλες που έχεις κάτω από τα μάτια σε 12 μόνο λεπτά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα