Από τον Ομπάμα μέχρι τον Τσίπρα, τα σημάδια της εξουσίας στα πρόσωπα των ηγετών (Photos)

12:09 1/4/2016 - Πηγή: iPop

Εμείς σου το είχαμε πει πως η εξουσία γερνάει αλλά δεν μας πίστευες! Κι επειδή καλά τα λένε οι έρευνες, αλλά όπως γνωρίζουμε πολύ καλά μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, σου φέραμε και τα αποδεικτικά στοιχεία ότι η εξουσία δεν κάνει καλό στην υγεία σου!

Δεν θα σε κουράσουμε με πολλά λόγια, απλά θα σε καλέσουμε να ρίξεις μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες, οι οποίες αποτελούν απλά παραδείγματα για το πώς η εξουσία μπορεί να έχει εμφανή αποτελέσματα στην εμφάνιση κάποιου ακόμα και μέσα σε λίγους μήνες!

Μπαράκ
Ομπάμα

Τρανό παράδειγμα ότι η εξουσία γερνάει. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ανέλαβε τα καθήκοντά του το 2009. Όπως θα δεις όμως μέσα σε μόλις 7 χρόνια η αλλαγή στην εμφάνισή του είναι τέτοια, σαν να έχει περάσει τουλάχιστον μια δεκαετία. Το μαλλί του γκρίζαρε απότομα και εμφανίστηκαν στο πρόσωπό του με μιας όσες ρυτίδες δεν είχε σ’ όλη του ζωή!

Αλέξης Τσίπρας

Μπορεί ο Έλληνας Πρωθυπουργός να είναι στην εξουσία λίγο παραπάνω από ένα χρόνο, όμως η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει Μνημόνια, Συνόδους Κορυφής, ψήφιση μέτρων, 2 εκλογικές αναμετρήσεις κι ένα δημοψήφισμα. Όσο να ναι, έχει πιεστεί το «παιδί» και αυτό είναι εμφανές και στο πρόσωπό του!

Άνγκελα Μέρκελ

11 χρόνια μετράει ως Καγκελάριος της Γερμανίας η Άνγκελα Μέρκελ, η οποία ανέλαβε τα καθήκοντά της σε μια κρίσιμη ηλικία: στα 50 της χρόνια, που έτσι κι αλλιώς αρχίζουν να φαίνονται μεγάλες αλλαγές στην εμφάνιση μιας γυναίκας. Αυτό σε συνδυασμό με την μεγάλη εξουσία που έχει στα χέρια της, τις δύσκολες αποφάσεις που έχει κληθεί να πάρει ε… και την αμείλικτη συμπεριφορά της ορισμένες φορές, κάνουν τα σημάδια στο πρόσωπό της εμφανέστατα.

Βλαντιμίρ Πούτιν

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανέλαβε τα καθήκοντα του Προέδρου της Ρωσίας το 2012, όμως σημειώνεται ότι είχε διατελέσει επίσης Πρόεδρος κατά το διάστημα 2000-2008.

Η αλήθεια είναι ο Πούτιν μια χαρά τα καταφέρνει. Μέσα σε τρία χρόνια η εμφάνισή του δεν έχει αλλοιωθεί ιδιαίτερα,και παραμένει σχεδόν έτσι όπως ήταν το 2012! Λες να φταίει η γυμναστική που κάνει;

Φρανσουά Ολάντ

Ο Γάλλος Πρόεδρος είναι επίσης ένας πολιτικός που ανέλαβε τα καθήκοντά του το 2012. Πρόκειται όμως για μια ιδιάζουσα περίπτωση καθώς δεν είναι ότι έχουμε δει τα σημάδια στο πρόσωπό του σε σταθερή βάση. Ο Φρανσουά Ολάντ μπορεί να έχει φωτογραφίες του 2012 που να φαίνεται μεγαλύτερος απ’ ό, τι είναι σήμερα και του 2016 που να φαίνεται μικρότερος! Μάλλον περνάει περιόδους μεγάλου στρες το παιδί…

Bonus ο Γιωργάκης!

Μπορεί να επικεντρωθήκαμε στους ηγέτες που είναι ακόμα στην εξουσία, ωστόσο, δεν μπορούμε να μην σου προσφέρουμε ως bonus την αλλαγή του Γιώργου Παπανδρέου μέσα σε μόλις 2 χρόνια που ήταν Πρωθυπουργός της χώρας, η εμφάνισή του άλλαξε ριζικά!

Και για να σου θυμίσουμε, το συμπέρασμα στο οποίο είχε καταλήξει σχετική έρευνα ήταν:

Η εκλογή ως επικεφαλής της Κυβέρνησης συνδέεται με σημαντική αύξηση του κινδύνου θανάτου σε σύγκριση με τους υποψηφίους στις εθνικές εκλογές που δεν υπηρέτησαν ποτέ

Photos: AFP, Reuters, Getty, Menelaos Myrillas / SOOC

The post Από τον Ομπάμα μέχρι τον Τσίπρα, τα σημάδια της εξουσίας στα πρόσωπα των ηγετών (Photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα