Από αρχές Ιουλίου εμβόλια για τον κορονοϊό για όλους τους ενήλικες- Τι αλλάζει από 15 Μαΐου

18:40 5/5/2021 - Πηγή: iPop

Επίσημα δια στόματος του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, ανακοινώθηκε ότι από αρχές Ιουλίου θα είναι διαθέσιμα εμβόλια για τον κορονοϊό για όλους τους ενήλικες. Τα σημαντικά σημεία απ’ την ενημέρωση για την πορεία των εμβολιασμών στη χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Κικίλιας ανέφερε στην ενημέρωση της Τετάρτης ότι σήμερα θα φτάσουμε τους 100.000 εμβολιασμούς σε ένα 24ωρο και θα ξεπεράσουμε το 1 εκατ. εμβολιασμένους και με τις δύο δόσεις.

Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι απ’ τις αρχές του Ιουλίου θα μπορούν να εμβολιάζονται πλέον όλοι οι ενήλικες στην

Ελλάδα.

Εμβόλια για τον κορονοϊό για όλους τους ενήλικες

«Μέσα στον Μάιο θα κάνουμε 2,3 εκατ. εμβολιασμούς και θα έχουμε φτάσει συνολικά τα 5 εκατ. εμβολιασμούς. Αρχές Ιουλίου, εφόσον έρθουν τα προγραμματισμένα εμβόλια, να μπορούν όλοι οι ενήλικες να εμβολιαστούν», είπε χαρακτηριστικά ο Υπουργός.

Τι αλλάζει από 15 Μαΐου

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτροπή των λοιμωξιολόγων που συνεδρίασε νωρίτερα εισηγείται να μην συνεχιστούν τα ραντεβού για ψώνια στα καταστήματα από 15/5, ενώ ανοίγουν από 10/5 τα φρονιστήρια για πανελλήνιες και εξετάσεις ξένων γλωσσών.

Νωρίτερα, το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ανακοίνωσε την επαναλειτουργία δια ζώσης των φροντιστηρίων για την προετοιμασία των μαθητών της Γ’ Λυκείου ενόψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων, αλλά και των κέντρων ξένων γλωσσών για όσους ετοιμάζονται να δώσουν εξετάσεις.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Από αρχές Ιουλίου εμβόλια για τον κορονοϊό για όλους τους ενήλικες- Τι αλλάζει από 15 Μαΐου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα