Τηλεοπτική «βόμβα»! Αποχωρεί ο Κρατερός Κατσούλης από τη «Φωλιά των Κου Κου»- Η ανακοίνωση του ίδιου και τα πρώτα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου

13:51 5/5/2021 - Πηγή: iPop

Μια έκπληξη μας επεφύλασσε το Star κατά την πρωινή του εκπομπή. Αποχωρεί ο Κρατερός Κατσούλης από τη «Φωλιά των Κου Κου», σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο ίδιος στο κλείσιμο της σημερινής εκπομπής.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την αγαπημένη του πρωινή εκπομπή, έπειτα από επτά χρόνια που βρίσκεται στην παρουσίαση μαζί με την σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου. Ο κύριος λόγος της αποχώρησής του από την εκπομπή είναι οι απαιτήσεις

των γυρισμάτων για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Ήθελα να ετοιμάσω κάτι, αλλά δεν μπόρεσα. Θα το πω πολύ απλά, σήμερα είναι για μένα η τελευταία ημέρα στη “Φωλιά των Κου Κου”. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από την καθημερινή παρουσίαση του πρωινού. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πολλά πολλά χρόνια. Είναι επτά χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει. Κλείνει με πολλή χαρά, με πολλή αγάπη, με πολλή τρυφερότητα, γιατί ήταν μία δική μου επιθυμία που σεβάστηκε το Star. Θα μου πείτε “γιατί μας το λες έτσι ρε φίλε;”. Απάντηση, γιατί ήταν και επιθυμία του καναλιού και δική μου να ειπωθεί πρώτα από εμένα ο λόγος για το οποίο συμβαίνει όλο αυτό. Το δεύτερο, γιατί τώρα; Υπάρχει απάντηση και είναι ο κύριος λόγος. Υπάρχει μία ταινία, η “Σμύρνη μου αγαπημένη”, υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος κι ανάγκες γυρισμάτων και θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιήσω, αν το Star δε μου επέτρεπε να αποχωρήσω.

Ο Κρατερός Κατσούλης συνέχισε ευχαριστώντας την ομάδα του και λέγοντας πως δε θα μπορούσε να συνδυαστεί η παρουσίαση με την υποκριτική, έχοντας προσπαθήσει ήδη να το κάνει.

Από την πλευρά της η Κατερίνα Καραβάτου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, εκφράζοντας τα συναισθήματά της για αυτή την αλλαγή στην εκπομπή, που όπως είπε δεν έγινε από τη μια μέρα στην άλλη και είναι μόνο για καλό. «Όσο προετοιμασμένος και να είσαι τελικά δεν είσαι. Δεν είναι κάτι που αποφασίστηκε χθες το βράδυ και σήμερα το είπαμε. Έχουν γίνει τόσα πολλά όλα αυτά τα επτά χρόνια και δεν ξέρω υπάρχει από μέρους μου μια τρομερή αμηχανία κι ένας φόβος για το άγνωστο. Όλο αυτό γίνεται για καλό και μόνο και θέλω να το αντιμετωπίσουμε όλοι μας με αισιοδοξία και χαρά. Δημιουργήσαμε τόσα πολλά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια κι εύχομαι όλα να συνεχίσουν να πηγαίνουν όσο καλύτερα γίνεται» δήλωσε η ίδια.

Δες όσα ειπώθηκαν κατά την ανακοίνωση ότι αποχωρεί ο Κρατερός Κατσούλης από τη «Φωλιά των Κου Κου»:

Ο Κρατερός Κατσούλης μιλά για την περιπέτεια της υγείας του που του άλλαξε την κοσμοθεωρία

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τηλεοπτική «βόμβα»! Αποχωρεί ο Κρατερός Κατσούλης από τη «Φωλιά των Κου Κου»- Η ανακοίνωση του ίδιου και τα πρώτα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα