Απλά tips που θα σε κάνουν να κόψεις το κάπνισμα- Πίστεψε μας δεν είναι και τόσο δύσκολο

17:30 15/3/2016 - Πηγή: iPop

Όχι δε σε τρολάρουμε το να κόψεις το τσιγάρο δεν τόσο δύσκολο όσο πιστεύεις. Θα μπορούσε να γίνει εύκολη υπόθεση αν έχεις θέληση και φυσικά αν το πάρεις απόφαση. Εμείς πάντως θα σε βοηθήσουμε και θα σου ανοίξουμε τα χαρτιά μας.

Τι να κάνεις για να μπορέσεις επιτέλους να μπεις ένα δυνατό «αντίο» στο κάπνισμα;Πρέπει να το κόψεις μαχαίρι: Ναι είναι αλήθεια δεν υπάρχει σαν σενάριο το αραιώνω το κάπνισμα. Ο μόνος τρόπος να το κόψεις είναι μια κι έξω.Πέτα τα όλα τα πράγματα σου: Όχι δεν θα κάνεις μετακόμιση! Αυτά που θα πετάξεις είναι τα περιττά πράγματα τα οποία έχεις σπίτι σου και σε βάζουν
σε πειρασμό, όπως είναι τα τασάκια, αλλά και οι αναπτήρες.Πείσε τον εαυτό σου: Για να μπορέσεις να αποχαιρετήσεις το τσιγάρο πρέπει πρώτα να πείσεις τον εαυτό σου πως πρόκειται για μια σωστή απόφαση.Θες να καπνίσεις σαν τρελός; Υπάρχει λύση. Βρες κάτι άλλο να ασχοληθείς. Μπορείς να φας για παράδειγμα μια τσίχλα.Δήλωσε το σε όλους: Ενημέρωσε τους πάντες για την απόφαση που πήρες. Έτσι οι φίλοι σου θα σε βοηθήσουν και δεν θα σε προκαλούν.Σημείωση!

Μην πιστεύεις όσους λένε πως θα έχεις πρόβλημα με τα κιλά σου αν κόψεις στο κάπνισμα. Σου ξεκαθαρίζουμε πως αυτό θα συμβεί μόνο αν αυξήσεις τις ποσότητες φαγητού που καταναλώνεις.

The post Απλά tips που θα σε κάνουν να κόψεις το κάπνισμα- Πίστεψε μας δεν είναι και τόσο δύσκολο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα