Απίστευτο κι όμως αληθινό: Πλέον μπορείς να προγραμματίσεις τα Stories σε Instagram & Facebook!

18:31 16/4/2021 - Πηγή: iPop

«Πώς προγραμματίζω stories στο Instagram και Facebook;». Αυτή ήταν η απορία όλων μας και μέχρι πρότινος η απάντηση ήταν «δεν είναι δυνατός ο προγραμματισμός stories». Τώρα, όμως, αυτό αλλάζει και είναι 100% επίσημο!

Το Facebook ανακοίνωσε επίσημα την προσθήκη ορισμένων νέων δυνατοτήτων στην πλατφόρμα Business Suite, μεταξύ των οποίων είναι και

ο προγραμματισμός των stories στο Instagram και στο Facebook.

Έτσι, λοιπόν, έχει προστεθεί μια νέα επιλογή στο Business Suite, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν και να προγραμματίσουν Facebook και IG Stories.

Πώς προγραμματίζω stories στο Instagram και το Facebook;Ανοίγεις την εφαρμογή του Business SuiteΕπιλέγεις τη δημιουργία ενός νέου storyΦτιάχνεις το story με τα elements που θέλεις να έχει (κείμενο, stickers, link για swipe up)Πατάς το share buttonΕπιλέγεις εάν θέλεις να δημοσιευτεί στο Facebook, στο Instagram ή και στα 2Κλικάρεις από κάτω στις επιλογές για τη δημοσίευση και διαλέγεις ημερομηνία και ώραΠατάς το schedule και είσαι έτοιμος!

Αφού δημιουργήσεις και προγραμματίσεις τα stories μέσα στο Business Suite, θα μπορείς να δεις και όσα έχεις προγραμματίσει στο content calendar μέσα στην εφαρμογή.

Ποια εφαρμογή απ’ αυτές που χρησιμοποιείς καθημερινά συλλέγει τα περισσότερα στοιχεία για σένα;

Μην ξεχνάς ότι μπορείς να αποθηκεύεις τα Stories και σαν drafts!

Πριν από λίγο καιρό, η εταιρεία είχε ανακοινώσει επίσης τη δυνατότητα αποθήκευσης των ιστοριών σαν προσχέδια.

Για να αποθηκεύσεις σαν draft ένα story:

Θα κάνεις το story όπως το κάνεις και τώρα απλώς εκτός απ’ την επιλογή της δημοσίευσης, θα έχεις και την επιλογή του να το αποθηκεύσεις σε πρόχειρο για να το δημοσιεύσεις άλλη στιγμή.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Απίστευτο κι όμως αληθινό: Πλέον μπορείς να προγραμματίσεις τα Stories σε Instagram & Facebook! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα