Απαγγέλθηκαν κατηγορίες για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση στις Βρυξέλλες

11:48 10/4/2016 - Πηγή: iPop

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν από τον εισαγγελέα σε τέσσερα άτομα τα οποία είχαν συλληφθεί την Παρασκευή για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση. Μεταξύ των τεσσάρων αυτών ατόμων είναι ο Μοχάμεντ Αμπρινί, ο οποίος το Σάββατο παραδέχθηκε ότι είναι ο άνδρας με το καπέλο του αεροδρομίου των Βρυξελλών.

Να τονισθεί πως σε βάρους του Μ. Αμπρινί εκκρεμούν κατηγορίες για «συμμετοχή σε δραστηριότητες μιας τρομοκρατικής οργάνωσης και τρομοκρατικές δολοφονίες» στο πλαίσιο της έρευνας που διεξήχθη για τις

επιθέσεις στο Παρίσι της 13ης Νοεμβρίου του 2015.

Στα χέρια της αστυνομίας είναι και ο Οσάμα Κ. σε βάρος του οποίο εκκρεμεί η ίδια κατηγορία καθώς ήταν παρών στον σταθμό Μάλμπεικ την ώρα της επίθεσης. Ο Οσάμα σύμφωνα με πληροφορίες είναι «ο δεύτερος άνδρας» ο οποίος βρισκόταν σε επικοινωνία με τον βομβιστή αυτοκτονίας που ανατινάχθηκε στον σταθμό.

Κατηγορίες και σε άλλους δύο άνδρες:

Ο εισαγγελέας απηύθυνε κατηγορίες και σε ακόμα δύο άνδρες που συνελήφθησαν στις Βρυξέλλες. Ο ένας είναι ο Ερβέ Μπ. Μ., 25 ετών από τη Ρουάντα και βρισκόταν μαζί με τον Οσαμά Κ. Ενώ ο δεύτερος είναι 27 ετών ονομάζεται Μπιλάλ Ε. Μ. και θεωρείται πως βοήθησε τον Μοχάμεντ Αμπρινί και τον Οσαμά Μ.

photo:Aris Oikonomou / SOOC

The post Απαγγέλθηκαν κατηγορίες για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση στις Βρυξέλλες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απαγγέλθηκαν, Βρυξέλλες,apangelthikan, vryxelles