Επιθέσεις στη Γερμανία ετοιμάζει το Ισλαμικό Κράτος (;)

11:17 10/4/2016 - Πηγή: iPop

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Γερμανία καθώς το Ισλαμικό Κράτος φαίνεται να την έχει ως στόχο. Σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας (BfV) Χανς-Γκέοργκ Μάασε που είδαν το φως της δημοσιότητας την Κυριακή οι απειλές είναι «πολύ σοβαρές».

Γερμανική εφημερίδα σε σχετικό της άρθρο την Κυριακή εστιάζει σε δηλώσεις του επικεφαλής της υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας (BfV) Χανς-Γκέοργκ Μάασε και τονίζει πως τα μέτρα τα οποία έχουν παρθεί είναι

έντονα.

Χαρακτηριστικά ο Επικεφαλής της υπηρεσίας ασφάλειας δήλωσε μιλώντας για τον ISIS:

Η οργάνωση θέλει μεν να πλήξει τη Γερμανία, ή στόχους γερμανικών συμφερόντων. Προς ώρας δεν γνωρίζουμε την ύπαρξη κάποιου συγκεκριμένου σχεδίου για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γερμανία

Και παράλληλα προσθέτει: «Το Ισλαμικό Κράτος κατά συρροήν έχει προτρέψει και συνεχίζει να ενθαρρύνει υποστηρικτές του να αναλάβουν πρωτοβουλίες για επιθέσεις εντός της Γερμανίας».

Κλείνοντας τη συνέντευξη του ο Χανς-Γκέοργκ Μάασε επιβεβαίωσε ότι η υπηρεσία γνωρίζει περίπου 300 απόπειρες από Σαλαφιστές για να στρατολογήσουν πρόσφυγες και τόνισε:

Ανησυχώ για τους τόσους ασυνόδευτους ανήλικους. Αυτή η ομάδα γίνεται σκόπιμα στόχος της προπαγάνδας τους

The post Επιθέσεις στη Γερμανία ετοιμάζει το Ισλαμικό Κράτος (;) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επιθέσεις, Γερμανία, Ισλαμικό Κράτος,epitheseis, germania, islamiko kratos