Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη της επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη- Φόβοι πως θα διαφύγει στη Βουλγαρία

13:14 4/1/2017 - Πηγή: iPop

Επί ποδός βρίσκεται οι τούρκικες Αρχές οι οποίες έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη της επίθεσης στο club Reina που σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες έχει ταυτοποιηθεί. Την ίδια στιγμή έντονοι είναι οι φόβοι πως ο μακελάρης μπορεί να διαφύγει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Βουλγαρία.

Έτσι, λόγω των έντονων φόβων που υπάρχουν έχει σημάνει σημάνει στα σύνορα της Τουρκίας, ενώ οι έρευνες που πραγματοποιούνται εκτός από την Σμύρνη επικεντρώνεται

και στην πόλη Κιρκλαρελί γνωστή ως Σαράντα Εκκλησιές που βρίσκεται ανατολική Θράκη. Την ίδια στιγμή, εξονυχιστικοί είναι οι έλεγχοι οι οποίοι διεξάγονται στον συνοριακό σταθμό Ντερεκόι που βρίσκεται στα σύνορα με τη Βουλγαρία.

Θυμίζουμε, πως ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο πρακτορείο Ανατολή επιβεβαίωσε πως, ότι ο δράστης του μακελειού ταυτοποιήθηκε.

Συλλήψεις που πιθανόν σχετίζονται με την επίθεση:

Στα χέρια των αρχών βρίσκονται 20 άτομα τα οποία φέρονται να είναι ύποπτα για το μακελειό έχουν τεθεί υπό κράτηση στη Σμύρνη όπου διεξάγεται μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής. Παράλληλα, η αστυνομία της Τουρκίας έχει συλλάβει πέντε άτομα που είναι ύποπτα για διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος στη Σμύρνη και φέρεται πως σχετίζονται με το αιματοκύλισμα.

Την Τρίτη είχε δοθεί στη δημοσιότητα ένα διαβατήριο που φερόταν ν’ ανήκει στον δράστη, όμως, μερικές ώρες αργότερα έγινε γνωστό πως ο κάτοχος του διαβατηρίου δεν είχε καμία σχέση με την επίθεση.

Διαβάστε επίσης:

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη

photo:Huseyin Aldemir / Reuters

The post Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη της επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη- Φόβοι πως θα διαφύγει στη Βουλγαρία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα