Για «χυδαιότητες» εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας κάνει λόγο ο Δ. Τζανακόπουλος

11:58 4/1/2017 - Πηγή: iPop

Τα πυρά του κατά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εξαπολύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δ. Τζανακόπουλος ο οποίος κάνει λόγο για «χυδαιότητες» εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, δίνει συνέχεια στην αντιπαράθεση που υπάρχει το τελευταίο χρονικό διάστημα σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με τους Θεσμούς και στέλνει το δικό του μήνυμα μέσω Twitter.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter

αναφέρει:

Το 2017 η συμφωνία του ψεύδους της Ν.Δ. ετοιμάζεται για νέες χυδαιότητες. Ο κ. Κικίλιας συνεχίζει να αντιστρέφει την ξεκάθαρη θέση για τη μη αποδοχή νέων μέτρων και να διαστρεβλώνει σαν κοινός συκοφάντης

Ο Δ. Τζανακόπουλος αναφέρεται στο 4ο μνημόνιο το οποίο, όπως τονίζει «δεν είναι τίποτε άλλο παρά το πολιτικό πρόγραμμα της Ν.Δ.» ενώ σημειώνει πως η Αξιωματική Αντιπολίτευση «υπόσχεται να κάνει περισσότερα από αυτά που ζητούν οι πλέον ακραίοι των δανειστών».

«Το πολιτικό κατεστημένο της διαπλοκής, του οποίου ηγείται η Ν.Δ., θα συνεχίσει να βυθίζεται στο ψέμα» αναφέρει στο τέλος της ανάρτησης του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, διαβεβαιώνοντας ότι «η χώρα θα συνεχίσει στον δρόμο της ανάκαμψης».

Δείτε το tweet του Κυβερνητικού Εκπρόσωπου:

Απάντηση στον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ, κ. Κικίλια. pic.twitter.com/BGrlWIQAKx

— Δ. Τζανακόπουλος (@d_tzanakopoulos) 3 Ιανουαρίου 2017

photo:Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

The post Για «χυδαιότητες» εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας κάνει λόγο ο Δ. Τζανακόπουλος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα