Αντέχεις να ακούσεις; Τόσα θα πάρουν οι πρωταγωνίστριες του Sex and The City για κάθε νέο επεισόδιο της σειράς!

16:41 12/1/2021 - Πηγή: iPop

Μόλις μάθαμε ότι πρόκειται να δούμε νέα επεισόδια της σειράς στην HBO αρχίσαμε να κάνουμε σενάρια για τα όσα θα αποφασίσουν να μας δείξουν οι σεναριογράφοι. Η απουσία της Kim Cattrall βέβαια θα είναι αισθητή, αλλά είμαστε σίγουροι ότι οι άλλες 3 πρωταγωνίστριες του Sex and The City θα κάνουν τα πάντα για να μην επισκιάσει η απουσία της τα νέα επεισόδια!

Κι αφού σιγά σιγά κυκλοφορούν όλο και περισσότερες πληροφορίες για τα νέα επεισόδια του Sex and The City, υπάρχουν ήδη αναφορές και για τον μισθό που θα πάρουν οι ηθοποιοί! Είσαι έτοιμη να ακούσεις ή για την ακρίβεια… αντέχεις να ακούσεις;

Τόσα θα πάρουν οι πρωταγωνίστριες του Sex and The City για κάθε νέο επεισόδιο της σειράς!

Το Variety αναφέρει ότι η Sarah Jessica Parker, η Cynthia Nixon και η Kristen Davis είναι έτοιμες να βγάλουν 1 εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο για την επερχόμενη σειρά HBO Max. Και με 10 επεισόδια να είναι σίγουρα, αυτό σημαίνει ότι κάθε star θα μπορούσε να κερδίσει 10 εκατομμύρια δολάρια. Το HBO και οι εκπρόσωποι των ηθοποιών δεν έχουν επιβεβαιώσει τις φήμες, αν και το Variety επικαλείται πολλές πηγές.

Ο υψηλός μισθός που εμάς μας πέφτουν τα μαλλιά που τον ακούμε, δεν είναι τόσο πρωτόγνωρος για τους stars που πρωταγωνιστούν σε σειρές. Η Jennifer Aniston και η Reese Witherspoon (The Morning Show στο Apple TV +), η Nicole Kidman (Nine Perfect Strangers στο Hulu), η Kerry Washington (Little Fires Everywhere στο Hulu) και ο Steve Carrell (Space Force στο Netflix) έλαβαν παρόμοιους μισθούς για τις σειρές τους, σύμφωνα με ένα report του 2019 από το Chicago Tribune.

Είναι επίσημο! Το Sex and the City επιστρέφει κι αυτές είναι οι αλλαγές στη σειρά που ανακοινώθηκαν

Οι Parker, Nixon και Davis αναμένεται να ενσαρκώσουν ξανά πιστά τους ρόλους τους -Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes και Charlotte York. Με τίτλο And Just Like That…, η σειρά θα ακολουθήσει τις τρεις φίλες καθώς περιηγούνται στη ζωή, την αγάπη και τις φιλίες στα 50 τους. Η Kim Cattrall -Samantha Jones- δυστυχώς δεν επιστρέφει και η αλήθεια είναι ότι θα μας λείψει η ενέργειά της.

Δεν έχουμε ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά η σειρά των 30λεπτων επεισοδίων θα ξεκινήσει την παραγωγή την Άνοιξη στη Νέα Υόρκη.

Η Sarah Jessica Parker μιλώντας στα σχόλια της ανάρτησης που έκανε στο Instagram για την απουσία της Cattrall, έγραψε: “Η Samantha δεν είναι μέρος αυτής της ιστορίας. Αλλά θα είναι πάντα μέρος μας”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αντέχεις να ακούσεις; Τόσα θα πάρουν οι πρωταγωνίστριες του Sex and The City για κάθε νέο επεισόδιο της σειράς! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα