5 Νέα ξενοδοχεία που πρόκειται να ανοίξουν τις πόρτες τους μέσα στο 2021

09:07 12/1/2021 - Πηγή: iPop

Το 2020 είδαμε το ένα ξενοδοχείο μετά το άλλο να κλείνει, όμως το 2021 έρχεται με το εμβόλιο και την ελπίδα για περισσότερα ταξίδια και νέα ξεκινήματα. Φυσικά, είναι ακόμη πολύ νωρίς να κάνουμε προβλέψεις, αλλά η βιομηχανία φιλοξενίας είναι ήδη αρκετά αισιόδοξη ότι το 2021 θα ταξιδέψουμε ξανά! Ακολουθούν τα 5 νέα ξενοδοχεία που πρόκειται να ανοίξουν τις πόρτες τους μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες.

Παρά τη μεγάλη κρίση που υπέστη η τουριστική βιομηχανία το 2020, λόγω της πανδημίας, αρκετά νέα

ξενοδοχεία ετοιμάζονται να ανοίξουν τη νέα χρόνια και να υποδεχτούν τους πρώτους τους επισκέπτες. Εμείς συγκεντρώσαμε 5 από αυτά που τράβηξαν το ενδιαφέρον μας, όπως το πολυαναμενόμενο άνοιγμα του Aman και του Six Senses στη Νέα Υόρκη, αλλά και του NoMad που κάνει το διεθνές του ντεμπούτο στο Λονδίνο.

Αυτά είναι τα 5 νέα ξενοδοχεία που αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μέσα στο 2021:Kalesma, Μύκονος

Το όνομα αυτού του ξενοδοχείου σε καλεί από μόνο του να το επισκεφτείς. Αυτό το πεντάστερο ξενοδοχείο βρίσκεται στον Ορνό και διαθέτει 25 σουίτες και 2 βίλες, που συμβαδίζουν με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού. Παρόλα αυτά, ο εσωτερικός σχεδιασμός του ξενοδοχείου χαρακτηρίζεται για τη λιτότητα και τα μινιμαλιστικά του στοιχεία.

© KalesmaAman, Νέα Υόρκη

Το Aman φτάνει στην 57η Οδό της Νέας Υόρκης, στο The Crown Building, ακριβώς την περίοδο που οι πρώτες κερασιές ανθίζουν στο Central Park. Το ξενοδοχείο που έχουν αγαπήσει celebrities και επαγγελματίες ταξιδιώτες και είναι γνωστό για τον σύγχρονο σχεδιασμό του με την ξεχωριστή ασιατική επιρροή, αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στη Νέα Υόρκη την ερχόμενη άνοιξη. Φυσικά, οι σχεδιαστές του έχουν φροντίσει να εντάξουν σε αυτό και νεοϋορκέζικα στοιχεία, όπως είναι το jazz club και ένα τζάκι σε καθένα από τα δωμάτια του.

© SHVOΔιάβασε τη συνέχεια του άρθρου στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 5 Νέα ξενοδοχεία που πρόκειται να ανοίξουν τις πόρτες τους μέσα στο 2021 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα