Ανοιχτό το ενδεχόμενο ανασχηματισμού αφήνει η Όλγα Γεροβασίλη

19:16 11/5/2016 - Πηγή: iPop

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ανασχηματισμού της Κυβέρνησης η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, σε συνέντευξή της, λέγοντας πως όταν ο Πρωθυπουργός ότι πρέπει να γίνει ανασχηματισμός θα γίνει και πιθανόν θα συμμετέχουν κι άτομα που δεν είναι από το στενό πολιτικό κύκλο του Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε:

Όποτε ο πρωθυπουργός κρίνει ότι θα περάσει ανασχηματισμό, φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν και πρόσωπα που δεν θα είναι του στενού

πολιτικού περιβάλλοντος. Κάτι τέτοιο είναι και υγιές. Να δούμε αν υπάρχουν άλλες πολιτικές δυνάμεις που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε ένα κυβερνητικό σχήμα. Εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχουν

Για τη διαπραγμάτευση, η κ. Γεροβασίλη υπογράμμισε ότι πέρασαν τα δύσκολα, ενώ εκτίμησε ότι από το δεύτερο εξάμηνο του 2016 θ’ αλλάξει η αρνητική εικόνα της ελληνικής οικονομίας.

Η ίδια επανέλαβε τη θέση της Κυβέρνησης ότι δεν θα χρειαστεί η ενεργοποίηση του αυτόματου «κόφτη».

«Μπορούμε στα επόμενα χρόνια, μέχρι την τελική μέτρηση του προγράμματος, τον Απρίλιο του 2019 να φτάσουμε να βγούμε από το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα. Φέτος, αν υποθέσουμε ότι είχαμε την μέτρηση του Απριλίου, αντί για έλλειμμα θα είχαμε πλεόνασμα. Έχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι αφού πετύχαμε το πλεόνασμα για φέτος, του χρόνου θα είναι εξαιρετικά εύκολο».

The post Ανοιχτό το ενδεχόμενο ανασχηματισμού αφήνει η Όλγα Γεροβασίλη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα