Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα 27/11 – Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας τους και όλα όσα ισχύουν με τα mall

10:52 27/11/2022 - Πηγή: iPop

Το τριήμερο προσφορών που έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες με κορύφωση την Παρασκευή, με τη λεγόμενη Black Friday, συνεχίζεται και σήμερα. Ο κόσμος έχει ήδη αρχίσει να αναζητά τα δώρα που θέλει να κάνει στα αγαπημένα του πρόσωπα για τα Χριστούγεννα και όπως ανακοινώθηκε, σήμερα Κυριακή (27/11) θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

για να μπορέσουν οι πολίτες να κάνουν τα ψώνια τους και να δοθεί μια ανάσα στις επιχειρήσεις. Το ωράριο λειτουργίας στα μαγαζιά θα είναι από τις 11:00 έως τις 20:00 το βράδυ.

Ανοιχτά καταστήματα: Πώς θα δουλέψουν τα σούπερ μάρκετ

Τα σούπερ μάρκετ αναμένεται να παραμείνουν κλειστά με ελάχιστες εξαιρέσεις. Πιο συγκεκριμένα:

ΑΒ Βασιλόπουλος και Σκλαβενίτης θα παραμείνουν κλειστάΟ Μασούτης θα ανοίξει δύο καταστήματα:

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» 07:00 – 23:00
MEDITERRANEAN COSMOS 11:00 – 20:00

Το Lidl αναφέρει πως τα ωράρια των καταστημάτων του «ενδέχεται να αλλάξουν βάσει κυβερνητικών αποφάσεων» και πως για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του συστήνει να απευθυνθούν στο κατάστημα της περιοχής τους.Το σούπερ μάρκετ «Κρητικός» στην ιστοσελίδα του δεν έχει κάποια ενημέρωση για την Κυριακή 27/11, επομένως το πιθανότερο είναι πως θα παραμείνει επίσης κλειστός.Τα My Market αναμένεται να ανοίξουν.Ποια mall θα λειτουργήσουν;

Ανοιχτά θα είναι σήμερα και τα εμπορικά πολυκαταστήματα με το ωράριο τους να είναι από τις 11:00 έως τις 20:00. Αυτές τις ώρες θα λειτουργήσουν τα παρακάτω:

Attica, The Department StoreΤhe Mall AthensGolden HallAthens Metro MallAvenueMcArthurGlenn

Στο μεταξύ, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) έχει προκηρύξει για σήμερα, 24ωρη πανελλαδική απεργία στον κλάδο του εμπορίου, «ενάντια στην εμμονή της κυβέρνησης και του υπουργείου Ανάπτυξης να λειτουργήσουν τα καταστήματα, χωρίς απολύτως καμία λογική» όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της.

Πλησιάζει η Cyber Monday

Επίσης, τη Δευτέρα 28/11/2022 είναι η λεγόμενη «Cyber Monday» με τις λιανεμπορικές επιχειρήσεις να κάνουν μεγάλες προσφορές σε ποικιλία προϊόντων, με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα 27/11 – Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας τους και όλα όσα ισχύουν με τα mall εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα