Ανεβασμένο το επίπεδο στο MasterChef 4!

20:16 27/1/2020 - Πηγή: iPop

Οι κριτές του MasterChef αποκάλυψαν λεπτομέρειες για τον φετινό κύκλο, παραδέχθηκαν πως και φέτος το επίπεδο είναι ανεβασμένο, ενώ μας προετοίμασαν για αλλαγές που θα δούμε!

O Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρέθηκαν καλεσμένοι στη “Φωλιά των ΚουΚου” και μίλησαν για τον τέταρτο κύκλο του παιχνιδιού, τις πρώτες τους εντυπώσεις απ’ τους διαγωνιζόμενους, ενώ αποκάλυψαν πού βλέπουν κάθε χρόνο την πρεμιέρα!

Οι κριτές του MasterChef δήλωσαν πως δεν είναι αγχωμένοι γιατί είναι σίγουροι για ό,τι έχουν κάνει.

«Όχι δεν είμαστε αγχωμένοι.

Είμαστε σίγουροι για ό,τι κάναμε. Έχουμε δει τι έχουμε κάνει, έχουμε κάνει ότι καλύτερο μπορούσαμε», σχολίασε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς αμέσως μετά πήρε τον λόγο για να προσθέσει ότι δοκίμασαν πολύ ωραία πιάτα, το επίπεδο ήταν ανεβασμένο και συνάντησαν άτομα που δεν ήταν “διαβασμένα” τηλεοπτικά.

Νομίζω ότι δοκιμάσαμε πολύ καλά πράγματα, ήταν ανεβασμένο το επίπεδο και συναντήσαμε και άτομα που δεν ήταν διαβασμένοι τηλεοπτικά. Πολλοί υποψήφιοι γνώριζαν το MasterChef αλλά δεν είχαν δει και όλες τις σεζόν ώστε να ξέρουν τι δοκιμασίες κάνουμε. Οπότε αυτό έχει μεγάλο ενδιαφέρον

Ο Πάνος Ιωαννίδης στη συνέχεια τόνισε πως έχουν να κάνουν με πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες και απ’ την Ελλάδα κι απ’ το εξωτερικό.

Σίγουρα έχουμε πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Πολλοί λένε ότι από την τηλεόραση φαίνεται πιο εύκολο, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Καταλαβαίνουν τη μεγάλη διαφορά που υπάρχει. Τώρα έχουμε πολλές προσωπικότητες και από την Ελλάδα και από το εξωτερικό

Θυμήσου εδώ το επικό trailer του MasterChef 4!

Φυσικά, οι κριτές του MasterChef δεν δίστασαν να παραδεχθούν πως δεν συμφωνούν σε όλα, ενώ έχουν διαφωνήσει αρκετά και στις οντισιόν.

«Δεν συμφωνούμε σε όλα. Όλοι με όλους. Βέβαια γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον πλέον, αλλά έχουμε διαφωνήσει πολύ και στις οντισιόν. Έχουμε πολλά νέα στοιχεία στην ροή του παιχνιδιού», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Την πρεμιέρα κάθε χρόνο τη βλέπουν όλοι μαζί στο πλατό, κάτι που έχει γίνει πλέον σαν… παράδοση!

Δες όσα είπαν οι κριτές του MasterChef στη Φωλιά των ΚουΚου:

Δες ακόμα:

Πόσα θα είναι τα επεισόδια στο MasterChef;

Το άρθρο Ανεβασμένο το επίπεδο στο MasterChef 4! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα