Αναβάλλονται οι συναυλίες του Maluma στην Ελλάδα λόγω των νέων μέτρων

10:01 10/3/2020 - Πηγή: iPop

Οι συναυλίες του Maluma, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για 11 Μαρτίου στην Αθήνα και 13 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, αναβάλλονται. Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας.

Οι συναυλίες του Maluma αναβάλλονται λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα μας και των νέων μέτρων που λήφθηκαν. Χιλιάδες κόσμος περίμενε να ακούσει live

τον Λατίνο super star και την Ελένη Φουρέιρα που θα άνοιγε την συναυλία, ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί -τουλάχιστον ακόμη.

Οι διοργανωτές προσπαθούν να βρουν νέες ημερομηνίες για τη συναυλία.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

Σεβόμενοι την ανακοίνωση της πολιτείας για αναστολή εκδηλώσεων άνω των 1000 ατόμων οι προγραμματισμένες για 11 και 13 Μαρτίου συναυλίες του MALUMA στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, αναβάλλονται. Η διοργανώτρια εταιρεία και ο καλλιτέχνης καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουν νέες ημερομηνίες πραγματοποίησης των δύο μεγάλων αυτών συναυλιών και θα προβούν σε σχετική ανακοίνωση μέσα στις επόμενες ημέρες

Χρήσιμες ερωτο-απαντήσεις για τον κορονοϊό

Τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό

Συνολικά στην Ελλάδα έχουν καταγραφεί 84 επίσημα επιβεβαιωμένα κρούσματα και 4 μάλιστα “ορφανά”, δηλαδή από άγνωστη προέλευση. Οι ειδικοί εκτιμούν πως ο αριθμός θα ανέβει και γι΄αυτό η Πολιτεία παίρνει πιο αυστηρά μέτρα για να αποτρέψει την εξάπλωση του ιού.

Συγκεκριμένα, τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον καθηγητή Παθολογίας Λοιμωξιολογίας, εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα εστιάζουν πρωτίστως στην προστασία των ευπαθών ομάδων που πλήττονται πιο εύκολα από την επιδημία. Σε αυτήν ανήκουν άτομα άνω των 70 ετών με χρόνια καρδιαγγειακά νοσήματα, ασθενείς με χρόνια αναπνευστικά νοσήματα, ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη και ασθενείς που πάσχουν από χρόνιες καταστάσεις ανοσοκαταστολής.

Ποια είναι τα νέα μέτρα:

Ισχυρή σύσταση για αποφυγή των μη αναγκαίων ταξιδιών και συγχρωτισμού, οπουδήποτε κι αν είναι αυτά σε εσωτερικό ή εξωτερικό, σε ανθρώπους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.Σύσταση για αυστηρή τήρηση των μέτρων υγιεινής καθώς και απαγόρευση του μη απαραίτητου επισκεπτηρίου στα Κέντρα ημερήσιας φροντίδας, Κέντρα αποκατάστασης, Μονάδες ημερήσιας νοσηλείας και Μονάδες τεχνητού νεφρού.Παράλληλα, θα υπάρξει πρόβλεψη από τον ΕΟΠΥΥ για ανανέωση της συνταγογράφησης των ασθενών με χρόνια νοσήματα, έως και τις 30 Ιουνίου 2020.Αναστολή των πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, που περιλαμβάνουν πάνω από 1.000 άτομαΑυστηρή τήρηση των μέτρων υγιεινής σε οποιαδήποτε συνάθροιση περιλαμβάνει συμμετοχή άνω των 50 ατόμων.Αναστολή όλων των πτήσεων από και προς τη Βόρεια Ιταλία από όλα τα ελληνικά αεροδρόμια και όλες τις αεροπορικές εταιρείες έως τις 23 Μαρτίου 2020, όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.Διαβάστε επίσης:

11 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα | Όσα ανακοινώθηκαν

Το άρθρο Αναβάλλονται οι συναυλίες του Maluma στην Ελλάδα λόγω των νέων μέτρων εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα