Ανατρεπτικές οι εξελίξεις στο Έρωτας Μετά | Τι θα δούμε τα επόμενα επεισόδια

20:46 16/2/2020 - Πηγή: iPop

ΤιΈρωτας Μετά | θα δούμε τη νέα εβδομάδα στο Έρωτας Μετά; Οι εξελίξεις είναι ανατρεπτικές και το μυστήριο παραμένει. Ο σκοτωμένος άνδρας στο σπίτι του Χρήστου, τα βίντεο που συνεχίζει να στέλνει η Άννα και η υπόθεση περιπλέκεται… 

Τι θα δούμε τη νέα εβδομάδα στο Έρωτας Μετά; Ο Χρήστος βρίσκει το μυστήριο άντρα σκοτωμένο στο σπίτι του, ενώ στα κινητά όλων έρχονται βίντεο με την Άννα να μιλάει, λόγια που όπως φαίνεται κάποιος άλλος της τα λέει. Τα μηνύματά αυτά πηγαίνουν σε όλους όσους εμπλέκονται στην υπόθεση.

Η καινούρια εξέταση για τη συγγένεια του Ηλία με τον Κωνσταντίνο έχει άλλα αποτελέσματα και αλλάζει πολλά, ενώ η Κατερίνα δεν φεύγει απ’ το πλευρό του πρώτο. Ο Νίκος εντοπίζει έναν περίεργο άντρα που αφήνει ένα από τα γνωστά μυστήρια σημειώματα στο αυτοκίνητο του Χρήστου και αποφασίζει να τον παρακολουθήσει. Βρίσκει στοιχεία γι αυτόν και ειδοποιεί το Χρήστο.

Την ίδια στιγμή καινούρια επικίνδυνα στοιχεία για τον Γιώργο τον φέρνουν αντιμέτωπο με την Υπηρεσία του. Ο ίδιος θα τεθεί σε διαθεσιμότητα και δεν θα μπορεί να ασχοληθεί με την υπόθεση.

Ο Χρήστος βρίσκει τον άνδρα σκοτωμένο σπίτι του, ενώ τα βίντεο με την Άννα συνεχίζονται. Απ’ τη μεριά του, ο Ηλίας συνεχίζει να διεκδικεί τη θέση στην οικογένεια Δούκα, και παράλληλα η Ηλέκτρα προσπαθεί να διαχειριστεί όλες τις αλλαγές για τον εαυτό της αλλά να μπορέσει να σταθεί και δίπλα στο Χρήστο.

Η Βαγγελιώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και βρίσκεται στο νοσοκομείο, όπου και θα προσπαθήσει να δραπετεύσει.

Ο Χρήστος είναι ύποπτος για τη δολοφονία του τύπου που του άφηνε τα σημειώματα. Ο άνδρας που κρατάει την Άννα αποκτάει όλο και μεγαλύτερη οικειότητα μαζί της, η έρευνα προχωρά χωρίς τον Γιώργο όμως που βρίσκεται σε διαθεσιμότητα.

Η Μπέτυ Λιβανού υμνεί τον έρωτα με τον δικό της μοναδικό τρόπο

Ο Δημήτρης πάει και βρίσκει τον Κωνσταντίνο και του επιτίθεται. Η Άντι βλέπει το συγκεκριμένο τετ α τετ και ζητάει εξηγήσεις, αλλά κανείς δεν λέει την αλήθεια για τον Δημήτρη.  Ο Αποστόλης συναντάει τον Παπαδόπουλο και του αναθέτει να ψάξει για την Άννα.

Η σχέση του Χρήστου με την Ηλέκτρα δε γίνεται αποδεκτή από τα παιδιά τους, τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή κι αυτό πληγώνει πολύ την Ηλέκτρα. Η σχέση του Ηλία με τον Κωνσταντίνο περνάει συνεχώς από το μίσος στην αγάπη. Μια σχέση γεμάτη ένταση που προσπαθεί να βρει το δρόμο της, μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις.

Ο Δημήτρης δέχεται ένα τηλεφώνημα από μια γυναίκα που του λέει ότι είναι η Άννα Μακρίδη και τον παρακαλάει να τη βοηθήσει.

Διαβάστε επίσης:

Η εγκυμοσύνη της Δρόσως αποκαλύπτεται και η Ασημίνα αρχίζει να υποπτεύεται…

Το άρθρο Ανατρεπτικές οι εξελίξεις στο Έρωτας Μετά | Τι θα δούμε τα επόμενα επεισόδια εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα