Αναστάτωση προκάλεσε η νέα διαφήμιση της Kendall Jenner (Video)

16:25 5/4/2017 - Πηγή: iPop

Παρόλο που η Kendall Jenner είχε δηλώσει ενθουσιασμένη που θα είναι το νέο πρόσωπο στη διαφήμιση της Pepsi, η υποδοχή της διαφήμισης από τον κόσμο δεν ήταν ιδιαίτερα θετική.

Μπορεί η διαφήμιση να έκανε την Kendall Jenner το πρώτο μοντέλο που συμμετέχει σε διαφήμιση της Pepsi μετά τη Cindy Crawford , παρόλα αυτά ο κόσμος είχε κάποιες αντιρρήσεις σε σχέση με το concept της διαφήμισης.

Το βίντεο ξεκινάει με την Kendall να βρίσκεται στα μέσα μιας φωτογράφισης, όταν ξεκινάει μια

πορεία έξω από το χώρο που βρίσκεται και αφού την φωνάζει ένας νεαρός, αποφασίζει να συμμετάσχει και αυτή.

Όταν η πορεία σταματάει μπροστά από ένα μπλόκο αστυνομικών, η Jenner παίρνει ένα κουτάκι Pepsi και το προσφέρει σε έναν αστυνομικό ως δείγμα ειρήνης. Ο αστυνομικός χαμογελάει και το πλήθος ζητοκραυγάζει.

Σε αυτό το σημείο, έκαναν και σκληρή κριτική, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που θεώρησαν τη σκηνή παραλληλισμό με τη φωτογραφία που έγινε viral στο internet από τη πορεία «Black Lives Matter».

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν στο twitter να διαμαρτυρηθούν, δηλώνοντας την απέχθεια τους για τη διαφήμιση και γράφοντας τι είχαν στο μυαλό τους όταν συνέδεαν το νόημα από μια αληθινή κίνηση στη πορεία «Black Lives Matter» με μια πορεία των millennials.

Δείτε το αντίστοιχο βίντεο και κρίνετε μόνοι σας:

Photos: από twitter

The post Αναστάτωση προκάλεσε η νέα διαφήμιση της Kendall Jenner (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα