Τζανακόπουλος στον Realfm 97,8: Πρώτη φορά βλέπω πρωθυπουργό να εκλιπαρεί για πρόταση μομφής

15:14 8/11/2022 - Πηγή: Enikos

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος δήλωσε στον RealFm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα ότι ««Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε χθες φοβισμένος, αμήχανος, ανασφαλής διότι γνωρίζει ότι έχει αποκαλυφθεί ο βρώμικος ρόλος του σε αυτή την απίστευτη υπόθεση, η οποία αποτελεί την αιτία για μία από τις σοβαρότερες πολιτειακές κρίσεις που έχουν ξεσπάσει ποτέ στην Ελλάδα. Αποδείξεις

θέλει ο κ. Μητσοτάκης, αποδείξεις του έχουμε δώσει, αν όχι αποδείξεις με την στενή έννοια του όρου, έχουμε ισχυρότατες ενδείξεις ότι πίσω από τις παρακολουθήσεις με το predator βρίσκεται η ΕΥΠ που είναι και στην αρμοδιότητά του».

«Έχουμε μια αλληλουχία ημερομηνιών και μια αλληλουχία γεγονότων και μια σπουδή εκ μέρους της κυβέρνησης να συγκαλύψει την υπόθεση αυτή και να παρεμποδίσει την έρευνα, που όλα υποδεικνύουν τον πρωθυπουργό ως ενορχηστρωτή» πρόσθεσε.

«Έχουμε δικαίωμα να μιλάμε για μια επιχείρηση της κυβέρνησης να συγκαλύψει την υπόθεση. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν καταγγελίες, ρεπορτάζ που όλα δείχνουν σε ένα σύστημα Μαξίμου, το οποίο αξιοποιούσε πληροφορίες και χρησιμοποιούσε το predator ταυτόχρονα με τις επίσημες επισυνδέσεις. Ο κ. Τσίπρας κατέθεσε ερώτηση στον κ. Μητσοτάκη» επεσήμανε.

«Εγώ πρώτη φορά βλέπω πρωθυπουργό να εκλιπαρεί για πρόταση μομφής, για να μπορέσει να την χρησιμοποιήσει πριν βγουν κι άλλα στο φως της δημοσιότητας για να ενώσει μια διαλυμένη κοινοβουλευτική ομάδα» σχολίασε ο κ. Τζανακόπουλος. «Η πρόταση μομφής θα γίνει όταν θα είναι ο κ. Μητσοτάκης να αποχαιρετίσει την πρωθυπουργία και όχι στο πλαίσιο μιας διεκπαιρεωτικής πολιτικής διαδικασίας»

Ακούστε το ηχητικό:

https://www.enikos.gr/wp-content/uploads/2022/11/08-11-2022_Dhmhtrhs_Tzanakopoylos-Xatzhnikolaoy-Dellatolas_id70217.mp3
Keywords
Τυχαία Θέματα