Αναλαμβάνουν επίσημα τα καθήκοντά τους τα νέα μέλη της Κυβέρνησης- Τελετές παράδοσης-παραλαβής Υπουργείων

08:09 7/11/2016 - Πηγή: iPop

Από σήμερα, Δευτέρα, αναλαμβάνουν κι επισήμως τα καθήκοντά τους τα μέλη της νέας Κυβέρνησης καθώς θα γίνουν οι τελετές παράδοσης- παραλαβής χαρτοφυλακίων.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό στις 09:00 θα γίνει η τελετή παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης από τον Γιώργο Σταθάκη στον Δημήτρη Παπαδημητρίου, ο οποίος είναι ο νέος υπουργός Οικονομίας. Η τελετή θα γίνει με την παρουσία του Αλέξανδρου Χαρίτση και του υφυπουργού Οικονομίας Στέργιου Πιτσιόρλα.

Στη συνέχεια στις 1ο:00 θα γίνει η παράδοση του υπουργείου Εσωτερικών απ’

τον Παναγιώτη Κουρουμπλή στον Πάνο Σκουρλέτη. Ο Πάνος Σκουρλέτης στις 11.00 θα παραδώσει το υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος στον Γιώργο Σταθάκη. Το παρών να δώσει ο αναπληρωτής υπουργός Σωκράτης Φάμελλος.

Στις 11:00 ο Σταύρος Κοντονής θα παραδώσει το χαρτοφυλάκιο του Αθλητισμού στον Γιώργο Βασιλειάδη.

Στις 12:00 θα γίνει και η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Ο Χριστόφορος Βερναδάκης θα το παραδώσει στην Όλγα Γεροβασίλη.

Παράλληλα, ο Νίκος Παρασκευόπουλος θα παραδώσει το Υπουργείο Δικαιοσύνης στον Σταύρο Κοντονή.

Την ίδια στιγμή έχει προγραμματιστεί και η τελετή παράδοσης-παραλαβής του τομέα των Δικτύων, από τον Χρήστο Σπίρτζη στον Νίκο Παππά.

Λίγο αργότερα (12:30) ο Τρύφωνας Αλεξιάδης θα παραδώσει την αρμοδιότητα για φορολογικά θέματα στην Κατερίνα Παπανάτσιου, ενώ στη 13:00 ο Αριστείδης Μπαλτάς θα παραδώσει το Πολιτισμού στην Λυδία Κονιόρδου.

Tην ίδια ώρα, ο Νίκος Φίλης θα παραδώσει το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στον Κωνσταντίνο Γαβρόγλου, παρουσία του Κωνσταντίνου Φωτάκη, του Δημήτρη Μπαξεβανάκη και του Κωνσταντίνου Ζουράρι.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος την ίδια στιγμή θα παραδώσει το Εργασίας στην Έφη Αχτσιόγλου.

Στις 13.30 θα γίνει η παράδοση-παραλαβή του χαρτοφυλακίου του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής από τον Θοδωρή Δρίτσα στον Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Στις 14.00 ο Μάρκος Μπόλαρης θα παραδώσει τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στον Ιωάννη Τσιρώνη.

Τέλος, στις 17:00 στο υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών και Δικτύων θα γίνει η παράδοση-παραλαβή απ’ την πρώην υφυπουργό Μαρίνα Χρυσοβελώνη στον νέο υφυπουργό Νίκο Μαυραγάνη.

Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

The post Αναλαμβάνουν επίσημα τα καθήκοντά τους τα νέα μέλη της Κυβέρνησης- Τελετές παράδοσης-παραλαβής Υπουργείων appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα