Δεν θα ασκήσει δίωξη το FBI εναντίον της Κλίντον

07:40 7/11/2016 - Πηγή: iPop

Την απόφαση να μην ασκήσει δίωξη εναντίον της Χίλαρι Κλίντον για την υπόθεση με τα emails έλαβε το FBI. Το γεγονός έκανε γνωστό ο διευθυντής του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών των ΗΠΑ Τζέιμς Κόμεϊ σε επιστολή του προς το Κογκρέσο.

Το Reuters μεταδίδει ότι ο κ. Κόμεϊ αποφάσισε να ενημερώσει γραπτώς την Επιτροπή Έρευνας του Κογκρέσου, με μια επιστολή στην οποία αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Με

βάση την έρευνα, δεν έχουμε αλλάξει τα συμπεράσματα που διατυπώσαμε τον Ιούλιο».

Παράλληλα, τονίζεται ότι το «FBI εργάστηκε νυχθημερόν προκειμένου να εξετάσει έναν μεγάλο όγκο μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου».

Το FBI ενημερώνει ότι πέρασαν από έλεγχο όλες οι επικοινωνίες της Κλίντον, όσο ήταν ΥΠΕΞ των ΗΠΑ.

Τονίζεται ότι το FBI άνοιξε ξανά την υπόθεση με τα emails της Κλίντον όσο ήταν ΥΠΕΞ πριν από 10 μέρες και ως αποτέλεσμα δέχθηκε τα πυρά των Δημοκρατικών, ενώ ο Τραμπ χρησιμοποίησε το γεγονός στην προεκλογική του καμπάνια.

Η αντίδραση του Τραμπ

Λίγη ώρα αφού έγινε γνωστή η απόφαση του FBI, ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε για ένα «στημένο σύστημα που προστατεύει την υποψήφια Χίλαρι Κλίντον».

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Πολ Ράιαν τόνισε απ’ την πλευρά του πως παρά την απόφαση του FBI, η Κλίντον «έθεσε τα μυστικά της χώρας σε κίνδυνο».

Φυσικά, το επιτελείο της Κλίντον εξέφρασε την χαρά του.

The post Δεν θα ασκήσει δίωξη το FBI εναντίον της Κλίντον appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα