Αν θες να είσαι ψυχικά υγιής μην κάνεις ποτέ αυτήν την ερώτηση στον εαυτό σου

15:37 22/2/2017 - Πηγή: iPop

Πολλά έχουν γραφτεί κατά καιρούς για την έννοια της αυτοπεποίθησης. Και η πραγματικότητα είναι ότι τα μικρά πράγματα που κάνουμε κάθε μέρα, τα μικρά αυτά βήματα που ο καθένας επιλέγει να κάνει στη ζωή του, είναι αυτά που θα τον οδηγήσουν στην απόκτηση αυτής της έννοιας και όχι όλα αυτά που βάζει με το μυαλό του που τον κάνουν να νιώθει πολύ χειρότερα.

H αλήθεια είναι ότι η δύναμη του μυαλού, μπορεί να μας οδηγήσει να σκεφτόμαστε κάποια πράγματα παραπάνω από όσο χρειάζεται, να γιγαντώνουμε καταστάσεις που στην πραγματικότητα δεν έχουν και τόση μεγάλη σημασία.

Ποια είναι η ερώτηση που
όλοι κάνουμε στον εαυτό μας και μπορεί ανά πάσα στιγμή να μας ρίξει ψυχολογικά;

Πώς θα νιώθω καλά κάθε στιγμή της ημέρας;

Σε έναν κόσμο, ο οποίος είναι ήδη πολύ σκληρός, το να είσαι σκληρός ακόμη περισσότερο με τον εαυτό σου και να τον φέρνεις σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση καθημερινά, θα έχει άσχημα αποτελέσματα για την ψυχική σου υγεία.

Επομένως, σταμάτα να κάνεις αυτήν την ερώτηση στον εαυτό σου. Αντ ‘αυτού, καλό θα ήταν να συνειδητοποιήσεις την αλήθεια. Θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώθεις καλά και άλλες που δεν θα είσαι. Κάποιες που θα νιώθεις πραγματικά καλά και άλλες που θα νιώθεις πραγματικά χάλια. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και ο στόχος σου, που δεν είναι άλλος από το να νιώθεις καλά, είναι όλα όσα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου. Δεν είμαστε Supermen. Είναι λογικό ότι όλοι θα έχουμε τις καλές και κακές στιγμές μας. Απλά συμβιβάσου με αυτό και προσπάθησε να το αλλάξεις, χωρίς όμως να αναρωτιέσαι γιατί σου συμβαίνει κάτι. Δες απλά πώς θα το ξεπεράσεις και άσε στην άκρη όλα τα υπόλοιπα.

The post Αν θες να είσαι ψυχικά υγιής μην κάνεις ποτέ αυτήν την ερώτηση στον εαυτό σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αν θες να είσαι ψυχικά υγιής μην κάνεις ποτέ αυτήν την ερώτηση στον εαυτό σου,