Αν θες γάμο με μεγαλύτερη διάρκεια παντρέψου έναν κοντό άντρα

06:01 19/11/2014 - Πηγή: iPop

Μπορεί έρευνες να έχουν δείξει ότι οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες αυτούς που τις περνούν στο ύψος αλλά θα πρέπει να ξέρεις ότι αν επιθυμείς ο γάμος σου να κρατήσει είναι καλύτερα να παντρευτείς έναν πιο κοντό άντρα και δεν το λέμε εμείς αλλά οι επιστήμονες που έκαναν σχετικές μελέτες.

Σε έρευνα, λοιπόν, που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης αποδείχθηκε ότι τα χαμηλότερα ποσοστά διαζυγίων τα έχουν οι πιο κοντοί άντρες με ποσοστό που ανέρχεται στο 37% έναντι των ψηλών αντρών που ο γάμος τους χαλάει κατά 63%. Επίσης στην εν λόγω

έρευνα αποδείχθηκε ότι οι κοντύτεροι άντρες εκτός από το ότι οι γάμοι τους είναι πιο μακροχρόνιοι με γερές βάσεις και ανθεκτικότητα στο χρόνο, τις περισσότερες φορές ήταν με κατά πολύ μικρότερες γυναίκες. Είναι πιστοί στους συζύγους τους, τις αγαπούν και τις κοιτάζουν χωρίς να αναλώνονται σε παράλληλες σχέσεις με άλλες γυναίκες.

Τα ευρήματα της έρευνας δείχνουν επίσης ότι υπάρχει μεγάλη σύνδεση του ύψους των αντρών με τη σχέση που έχουν με τις γυναίκες. Όπως, σημειώθηκε στην έρευνα ένας κοντός άντρας αντισταθμίζει το φυσικό του μειονέκτημα καταφέρνοντας να κερδίσει περισσότερα χρήματα στην εργασία του από όσα κερδίζει η σύζυγός του ή η αγαπημένη του.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Αν θες γάμο με μεγαλύτερη διάρκεια παντρέψου έναν κοντό άντρα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα