Αν τα Social Networks ήταν οι οίκοι του Game of Thrones

12:00 8/4/2014 - Πηγή: iPop

Μετά το εμπνευσμένο video του Hootsuite που ουσιαστικά έβαζε τα βασίλεια των Social Networks στη θέση των επτά βασιλείων του Game of Thrones, ήρθε η ώρα να δούμε τα εμβλήματα τους!

Η κατάσταση των κοινωνικών δικτύων σήμερα έχει πολλά κοινά με τον φανταστικό κόσμο του Westeros – είναι και οι δύο γεμάτοι με αντιμαχόμενες φατρίες, τα κυβερνά η ελίτ και η εξουσία είναι συνεχώς μεταβαλλόμενη.

Δεδομένου ότι στις

6 Απριλίου ήταν η πρεμιέρα του σήριαλ του HBO Game of Thrones, έχουν κυκλοφορήσει πολλά χιουμοριστικά και ευφάνταστα video και photos για τους οίκους και τις παρατάξεις του Westeros σε σχέση με τα κοινωνικά δίκτυα που χρησιμοποιούμε κάθε μέρα.

Το Facebook είναι σαφώς ο οίκος Lannister, το Twitter έχει περισσότερες από μια σταγόνα αίματος Stark και το Dothraki είναι η πιο ταιριαστή μεταφορά για τη κοινότητα 4chan που έχουμε δει ποτέ.

Ακόμα και αν είναι μέσα από εξαγορές, απώλειες χρηστών ή τον έντονο ανταγωνισμό, όταν παίζεις το παιχνίδι των social media είτε θα κερδίσεις είτε θα πεθάνεις, δεν υπάρχει μέση λύση! Καλά, ίσως να μην πεθάνεις, αλλά θα είσαι out of business.

The post Αν τα Social Networks ήταν οι οίκοι του Game of Thrones appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα