Άλλη μία γυναικοκτονία σημειώθηκε στη Λακωνία – 40χρονος έπνιξε τη σύζυγό του επειδή τη ζήλευε

11:02 6/12/2021 - Πηγή: iPop

Μία νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε στη χώρα μας με θύμα μία 36χρονη γυναίκα, στην περιοχή του Βλαχιώτη, στη Λακωνία.

Η γυναικοκτονία στην Λακωνία είναι η 15η γυναικοκτονία που συμβαίνει στην Ελλάδα μέσα στο 2021 και συγκλονίζει το πανελλήνιο.

13 γυναικοκτονίες, 13 λόγοι που είναι τόσο σημαντική η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Γυναικοκτονία στην Λακωνία: Έπνιξε τη σύζυγό του επειδή νόμιζε ότι τον απατούσε

Συγκεκριμένα,

ο 40χρονος αλβανικής υπηκοότητας έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη σύζυγό του, 36 χρόνων, αργά το βράδυ, ενώ στη συνέχεια κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα και τους είπε να πάνε στο σπίτι καθώς είχε σκοτώσει την γυναίκα του.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν αρχικά τον δράστη έξω από την οικία σε κοντινή απόσταση και τον συνέλαβαν. Έπειτα κατευθύνθηκαν προς στο σπίτι όπου εντόπισαν την γυναίκα δίχως τις αισθήσεις της. Η 36χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της. Στο διπλανό δωμάτιο βρίσκονταν και τα δύο αγοράκια της οικογένειας, 8 και 10 ετών αντίστοιχα, αλλά δεν είχαν αντιληφθεί όσα είχαν γίνει.

Μήπως είσαι σε μια κακοποιητική σχέση και δεν το καταλαβαίνεις; Μια ιστοριούλα σαν παραμύθι μπορεί να σου θυμίσει τη ζωή σου

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δράστης στους αστυνομικούς ο λόγος που σκότωσε τη γυναίκα του ήταν η παθολογική ζήλεια. Είχε προηγηθεί έντονος διαπληκτισμός μεταξύ τους καθώς ο ίδιος πίστευε πως η γυναίκα τους τον απατά και πάνω στον τσακωμό την στραγγάλισε.

Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα του τον έβρισε και δεν μπόρεσε να ελέγξει τα νεύρα του. «Είναι δυνατόν αυτή να βρίσει εμένα;», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Άλλη μία γυναικοκτονία σημειώθηκε στη Λακωνία – 40χρονος έπνιξε τη σύζυγό του επειδή τη ζήλευε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα