Αλλάζει ώρα το “Καλό Μεσημεράκι”: Πότε θα βλέπουμε την αγαπημένη εκπομπή του Νίκου Μουτσινά;

18:07 2/4/2022 - Πηγή: iPop

 Αλλαγές κάνει από την Δευτέρα 4 Απριλίου στο πρόγραμμά του ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, γεγονός που δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη την μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, “Καλό Μεσημεράκι”. Η αγαπημένη μας μεσημεριανή παρέα θα μας υποδέχεται σε νέα ώρα καθώς μεταφέρεται στις 16:00 από 15:00 που ήταν μέχρι σήμερα. Το πρόωρο τέλος της σειράς “Μόλις Χθες” ήταν αυτό που προκάλεσε την συγκεκριμένη αλλά και τις υπόλοιπες αλλαγές του σταθμού.

Νέα
ώρα για το “Καλό Μεσημεράκι”: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ

Το σύμπαν συνωμότησε και η αλλαγή ώρας είναι γεγονός! Από 4/4 θα κάνουμε… Καλό Μεσημεράκι στις 4 το μεσημέρι, στον ΣΚΑΪ! Η εκπομπή – φυσικό φαινόμενο με την τετραπέρατη ομάδα και τον υπερπαρουσιαστή, Νίκο Μουτσινά, υπόσχεται διασκέδαση 4ever αφού τίποτα δεν τους σταματά! Επιπλέον, η σύνοδος Βάνιας και  Alcatrash  αποτελεί εγγύηση για ένα δίωρο γεμάτο από μουσικάρες αλλά και αποκλειστικές ειδήσεις όπως μόνο το Καλό Μεσημεράκι ξέρει να μεταδίδει!

Καλό Μεσημεράκι!

Από τη Δευτέρα 4/4 στις 16.00 και καθημερινά στον ΣΚΑΪ

Αλλάζει η ώρα, όχι η συνήθεια!

Ο Νίκος Μουτσινάς κρατάει τον λόγο του! 3+1 φορές που έκανε τα πιο απίστευτα δώρα on air

Η δήλωση του Νίκου Μουτσινά για την αλλαγή ώρας

Όσον αφορά την αλλαγή της ώρας της εκπομπή του, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε σε τηλεοπτική εκπομπή: “Θα κάνουμε κάποια αλλαγή κι εγώ είμαι υπέρ των αλλαγών. Κάποια στιγμή κάπως θες να κουνήσεις λίγο τα πράγματα. Οπότε, θα κουνήσουμε τα πράγματα, θα γυρίσουμε σε μια παλιά ώρα, που ήταν το Δέστε τους. Θα πάμε στις 16:00. Έχει ενδιαφέρον. Θα το αλλάξουμε και θα το δούμε. Αν δεν πειράξεις και λίγο τα πράγματα, δεν θα έχεις άλλο αποτέλεσμα”.

Αξίζει να σημειωθεί πως μια ώρα αργότερα μεταφέρεται και η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου “Κάτι ξαναψήνεται”, ενώ την ώρα 15:00 με 16:00 θα προβάλλεται επανάληψη σειράς.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αλλάζει ώρα το “Καλό Μεσημεράκι”: Πότε θα βλέπουμε την αγαπημένη εκπομπή του Νίκου Μουτσινά; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλλάζει, “Καλό Μεσημεράκι”, Πότε, Νίκου Μουτσινά,allazei, “kalo mesimeraki”, pote, nikou moutsina