Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Τραγουδά σε φορτηγάκι στους δρόμους της Αθήνας (Video)

14:04 25/4/2020 - Πηγή: iPop

Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Κώστας Μπακογιάννης συνεργάζονται για καλό σκοπό για μια συναυλία εν μέσω καραντίνας. 

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έκανε την Αθήνα να ζωντανέψει για λίγο με μία συναυλία της εν μέσω κορονοϊού και καραντίνας και με την υποστήριξη του Δημάρχου Αθηναίων. Έτσι λοιπόν, Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Κώστας Μπακογιάννης συνεργάζονται για τη συναυλία εν κινήσει της τραγουδίστριας στην Αθήνα.

Μπορεί να

ακούγεται λίγο περίεργο, όμως δεν είναι. Όλοι ψάχνουν πρωτότυπους τρόπους να ψυχαγωγηθούν, αλλά και να διασκεδάσουν και τους άλλους γύρω τους. Οι σκέψεις είναι πολλές και αρκετοί έχουν προσπαθήσει να κάνουν τους ανθρώπους που βρίσκονται τόσο καιρό σπίτι να αισθανθούν λίγο πιο όμορφα και φυσικά λιγότερο μόνοι τους, όπως έκανε και ο Αντώνης Ρέμος στη βραδιά στο Mega.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η πρωτοβουλία ήταν ιδιαίτερη, πρωτότυπη και εμπνευσμένη από τη μουσική. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ανέβηκε σ’ ένα φορτηγάκι και ξεκίνησε πριν λίγη ώρα μια live συναυλία στην Αθήνα με την υποστήριξη του Κώστα Μπακογιάννη, στέλνοντας ένα όμορφο μήνυμα.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά «Μόλις ξεκινήσαμε! Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με ένα φορτηγό τραγούδια τριγυρνάει στους δρόμους της Αθήνας. Ανοίξτε τα παράθυρα! Μένουμε σπίτι αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι!».

View this post on Instagram

Μόλις ξεκινήσαμε! Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με ένα φορτηγό τραγούδια τριγυρνάει στους δρόμους της Αθήνας. Ανοίξτε τα παράθυρα! Μένουμε σπίτι αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι!

A post shared by • Kostas Bakoyannis • (@kostasbakoyannis) on Apr 25, 2020 at 1:37am PDT

Πολλοί είναι αυτοί που ανεβάζουν κατά τη διάρκεια της live συναυλίας βίντεο στα social media με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη να τραγουδά στο φορτηγάκι. Μεταξύ αυτών είναι και η Μιμή Ντενίση που έγραψε στη λεζάντα «Η υπέροχη @alkistisprotopsalti πάντα μπροστά, πάντα με ιδέες για προσφορά, γυρνάει σήμερα την Αθήνα πάνω σε πλατφόρμα φορτηγού με την βοήθεια του δήμου Αθηναίων και των μουσικών της για να μας ανεβάσει το ηθικό. Ευχαριστούμε».

View this post on Instagram

Η υπέροχη @alkistisprotopsalti πάντα μπροστά, πάντα με ιδέες για προσφορά, γυρνάει σήμερα την Αθήνα πάνω σε πλατφόρμα φορτηγού με την βοήθεια του δήμου Αθηναίων και των μουσικών της για να μας ανεβάσει το ηθικό Ευχαριστούμε❤️ @alkistisprotopsalti @toniadrag

A post shared by Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) on Apr 25, 2020 at 2:32am PDT

Όπως μπορούμε να δούμε από τα Instagram Stories του Κώστα Μπακογιάννη -που είναι και αρκετά- το φορτηγάκι περνάει από αρκετά κεντρικά σημεία της πόλης, ξεκινώντας από την Τεχνόπολη και συνεχίζοντας στα Πετράλωνα, την Ακαδημία, το Πεδίον του Άρεως, την πλατεία Κυψέλης, την Πανόρμου, το Παγκράτι, το Κολωνάκι, το Σύνταγμα, το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός και αρκετά ακόμα σημεία της πόλης, με τον κόσμο να αποθεώνει την τραγουδίστρια!

Δες ακόμα:

Ένα συγκινητικό δώρο απ’ τον Tom Hanks

Photo: Instagram/ kostasbakoyannis

Το άρθρο Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Τραγουδά σε φορτηγάκι στους δρόμους της Αθήνας (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα