Ακόμα και η Carrie Bradshaw “ανακυκλώνει” τα ρούχα της ντουλάπας της

19:16 16/8/2021 - Πηγή: iPop

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Sarah Jessica Parker, η Cynthia Nixon και η Kristin Davis κάνουν γυρίσματα για το νέο Sex and The City στη Νέα Υόρκη. Μπορεί να μη γνωρίζουμε ακόμα τις σημαντικότερες εξελίξεις

της σειράς, αλλά δεν θα ήταν το Sex and the City χωρίς τις εκθαμβωτικές εμφανίσεις της Carrie, της Miranda και της Charlotte.

Δες παρακάτω πώς η Carrie Bradshaw “ανακυκλώνει” τα ρούχα της ντουλάπας της στη νέα σεζόν της σειράς:Getty Images

Μέχρι στιγμής, η Carrie αναδεικνύει το κομψό στιλ της Νέας Υόρκης, η Miranda τα περιποιημένα preppy looks, και η Charlotte τα classy φορέματα. Το μόνο που λείπει είναι η Kim Cattrall και τα κλασσικά κοστούμια της Samantha και η τετράδα θα ήταν πλήρης.

Αν και είναι η πιο ριψοκίνδυνη της ομάδας σχετικά με τις στιλιστικές της επιλογές, η Carrie εξακολουθεί να διατηρεί τα χαρακτηριστικά της, όπως τα ψηλά τακούνια και την αγαπημένη της τσάντα Fendi Baguette. Φαίνεται ότι πολλά εμβληματικά είδη μόδας της Carrie από τη σειρά επιστρέφουν, επειδή ακόμη και κάποιος «εθισμένος», όπως εκείνη, αναγνωρίζει τα πλεονεκτήματα της “ανακύκλωσης” των ρούχων.

Getty Images

Ένα από τα πρώτα κομμάτια που είδαμε να επιστρέφει ήταν η φαρδιά μαύρη δερμάτινη ζώνη της Carrie από την Streets Ahead. Στη νέα σειρά, η Carrie φοράει τη ζώνη με ένα ροζ πουκάμισο-φόρεμα Carolina Herrera και μαύρα τακούνια. Το φόρεσε για πρώτη φορά με λίγες διαφορές στην ταινία Sex and The City του 2008.

Ένα άλλο νέο outfit της Carrie περιλαμβάνει δύο αξεσουάρ που έχει φορέσει ο χαρακτήρας της παλαιότερα. Ντυμένη με ένα λευκό blazer, λευκή μπλούζα και πράσινο παντελόνι, η Carrie έκανε την εμφάνιση με μπλε τακούνια Manolo Blahnik Hangisi από την ταινία του 2008, και μια μεγάλη καρφίτσα με λουλούδι, την οποία το @everyoutfitonsatc λέει ότι φορούσε στην τρίτη σεζόν με γούνινο παλτό.

Instagram/everyoutfitonsatc

Όλες αυτές οι στιλιστικές επιλογές – από την σχεδιάστρια Molly Rogers – είναι ένας έξυπνος τρόπος για να κάνει τον χαρακτήρα να αισθάνεται αυθεντικός και πραγματικός, γιατί ποιος δεν κρατάει τα αγαπημένα του κομμάτια από την ντουλάπα του; Και το καλύτερο είναι ότι αυτές είναι μόνο μερικές από τις αναβιώσεις μόδας που έχουμε δει στη νέα σειρά – η μαγνητοσκόπηση μόλις ξεκίνησε! Συνεπώς, κράτησε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί κάτι μου λέει ότι το στιλ της Carrie το 2021 έχει να κάνει με την “ανακύκλωση” και την επαναφορά των ρούχων.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ακόμα και η Carrie Bradshaw “ανακυκλώνει” τα ρούχα της ντουλάπας της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα