Αγνώριστος ο Άγγελος Μπράτης | Η αλλαγή που κανείς δεν περίμενε!

20:08 15/5/2020 - Πηγή: iPop

Η καραντίνα άλλαξε πολλούς, ακόμα και εξωτερικά, όμως αυτή την αλλαγή του Άγγελου Μπράτη σίγουρα δεν την περίμενε κανένας μας! 

Πολλούς διασήμους είχαμε καιρό να τους δούμε, ίσως κι εξαιτίας του κορονοϊού. Άλλοι ανέβαζαν συχνά φωτογραφίες τους στα social media κι άλλοι όχι και τόσο, με αποτέλεσμα να έχουν αλλάξει για τα καλά και να μην το έχουμε πάρει χαμπάρι. Ανάμεσα σε αυτούς, λοιπόν, βρίσκεται και ο Άγγελος Μπράτης, που είναι πλέον αγνώριστος. Η αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση

είναι τεράστια και μας πήρε πολλή ώρα για να συνειδητοποιήσουμε ότι είναι αυτός. Για την ακρίβεια, ούτε τώρα το έχουμε συνειδητοποιήσει.

Σίγουρα είναι αυτός; Αν δεν ανέβαζε ο ίδιος τη φωτογραφία αυτή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δε θα το πιστεύαμε.

Έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε στο GNTM στην κριτική επιτροπή να χαμογελάει και να λάμπει το πρόσωπό του. Όμως, τώρα τα πράγματα άλλαξαν. Δεν είναι πια ο ίδιος. Κάτι άλλαξε πάνω του, για την ακρίβεια πολλά. Αυτή η αλλαγή του Άγγελου Μπράτη θα σε αφήσει κι εσένα με το στόμα ανοιχτό, όπως άφησε κι εμάς. Λες και το Μπρατόπουλο να έμεινε άφωνο;

Ποια η αλλαγή του; Γιατί λέμε ότι είναι αγνώριστος; Και δεν υπερβάλλουμε και καθόλου. Μια εικόνα χίλιες λέξεις λένε, κι έτσι λοιπόν καλύτερα να σε αφήσουμε να δεις ξαφνικά την αλλαγή.

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος στο Instagram

View this post on Instagram

Coffee break at the studio's garden. Let the sunshine in

Keywords
Τυχαία Θέματα