Ταινίες που αποδεικνύουν ότι η οικογένεια είναι το παν!

17:41 15/5/2020 - Πηγή: iPop

Οικογένεια. Υπέροχη λέξη. Και γίνεται ακόμα πιο όμορφη χάρη σε όσους προσπαθούν να τη δημιουργήσουν και να την κρατήσουν ευτυχισμένη. Αυτό μας αποδεικνύουν και πολλές όμορφες ταινίες με θέμα την οικογένεια. 

Μπορεί σε πολλές οικογένειες να υπάρχουν που και που τσακωμοί, διαφωνίες και νεύρα, αλλά υπάρχουν ακόμα γέλια, χαρούμενες φωνούλες και αγάπη, πολλή αγάπη. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για να είναι πετυχημένη μια οικογένεια. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται. Έτσι δεν είναι;

Την αξία της οικογένειας προσπαθούν να μας περάσουν και μερικές ταινίες με θέμα

την οικογένεια που μπορούμε να δούμε είτε μόνοι μας είτε με την οικογένειά μας και να περάσουμε μια υπέροχη βραδιά.

Υπέροχες ταινίες με θέμα την οικογένεια

The Family Man 

Το “The Family Man” με τον Nicolas Cage είναι κάτι παραπάνω από μια απλή ταινία για να χαλαρώσεις, αφού αντιμετωπίζει ορισμένα σοβαρά ζητήματα και προωθεί θεμελιώδεις οικογενειακές αξίες. Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να τη δεις!

About a Boy 

«Το να μεγαλώνεις δεν έχει καμία σχέση με την ηλικία». Αυτό είναι το σύνθημα της ταινίας και δε θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο. Είναι μια πολύ συγκινητική ταινία για τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μας: Αγάπη, ευτυχία και οικογένεια. Το αστείο συναντά τη λύπη, και το ειλικρινές αλλά περίεργο αγόρι Marcus ταιριάζει με την εγωιστική προσωπικότητα του Will. Και οι δύο διδάσκουν ο ένας στον άλλο κάτι νέο και με τη σειρά τους μεγαλώνουν και ωριμάζουν.

Blue Valentine 

Πρόκειται για μια αμερικανική ρομαντική και δραματική ταινία που αφορά το πώς μπορεί να σωθεί ένας γάμος και μια ευτυχισμένη οικογένεια να έχει μια ακόμα ευκαιρία. Ένα παντρεμένο ζευγάρι, ο Dean (Ryan Gosling) και η Cindy (Michelle Williams) ήταν ερωτευμένοι μεταξύ τους. Με την πάροδο του χρόνου, το πάθος τους διαλύθηκε και η σχέση τους έγινε περισσότερο βάρος. Τι θα συμβεί μεταξύ τους τελικά;

It’s Complicated 

Το “It’s Complicated” είναι μια αστεία οικογενειακή ταινία γεμάτη με διορατικούς διαλόγους και αστείες ιστορίες. Αν πιστεύεις ότι οι άνθρωποι μετά την ηλικία των 50 γίνονται αμέσως σοβαροί και υπεύθυνοι, δες αυτήν την ταινία, με το υπέροχο δίδυμο των Meryl Streep και Alec Baldwin, και θα σου αποδείξει το αντίθετο.

Yours, Mine & Ours 

Είναι μια ταινία για όλη την οικογένεια κυριολεκτικά. Αν και έχει μια αρκετά απλή και προβλέψιμη πλοκή, θα την βρεις ωστόσο αστεία και αξίζει να τη δεις με τους δικούς σου. O Frank Beardsley είναι αξιωματικός του αμερικανικού ναυτικού που μετά το θάνατο της γυναίκας του μεγαλώνει μόνος τα 8 παιδιά του. Η Helen North είναι σχεδιάστρια με ελεύθερο πνεύμα που μεγαλώνει τα 10 παιδιά της. Η Helen και ο Frank, που υπήρξαν ερωτευμένοι στο σχολείο, ξανασυναντιούνται τυχαία κι ερωτεύονται και πάλι με πάθος και παντρεύονται. Τα παιδιά τους, όμως, χωρίζονται σε “στρατόπεδα” και θα κάνουν τα πάντα για να διαλύσουν αυτό το γάμο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Οι καλύτερες 5+1 ταινίες για να δεις με τη μαμά σου!

Photo: Pexels

Το άρθρο Ταινίες που αποδεικνύουν ότι η οικογένεια είναι το παν! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα