Αυξάνονται τα μπλόκα- Οι αγρότες βγαίνουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

08:13 2/2/2017 - Πηγή: iPop

Αυξάνονται σταδιακά τα μπλόκα σ’ όλη την χώρα, ενώ οι αγρότες προγραμματίζουν να βγουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Πέμπτης.

Νέο μπλόκο αναμένεται να στηθεί την Πέμπτη στη Λάρισα. Τρακτέρ βρίσκονται ήδη στον κόμβο της Ραχούλας και είναι έτοιμοι να αποκλείσουν την Εθνική Οδό Λάρισας – Τρικάλων.

Οι αγρότες αναμένεται να κλείσουν την εθνική οδό απ’ τις 15:00 έως και τις 17:00.

Την ίδια

στιγμή, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη, οι αγρότες θα βγουν το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αγρότες και κτηνοτρόφοι απ’ το μπλόκο Δερβενίου αναμένεται να μεταβούν στην πλατεία ΧΑΝΘ.

Ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Μελισσοχωρίου δήλωσε σχετικά:

Κάναμε αίτημα στην τροχαία και αφού διαβουλεύτηκαν μας έδωσαν θετική απάντηση για την μετάβαση των 30 τρακτέρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η κινητοποίηση εντάσσεται στη διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 12 το μεσημέρι, με αφορμή τα εγκαίνια (19.00) της 10ης Διεθνούς Έκθεσης Κτηνοτροφίας και Πτηνοτροφίας «Ζootechnia», που ανοίγει τις πύλες της και θα διαρκέσει έως τις 5 Φεβρουαρίου

Στην κινητοποίηση στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να δώσουν το παρών χωρίς τρακτέρ αγροτοκτηνοτρόφοι και αλιείς από άλλα μπλόκα.

Κλειστός θα παραμείνει ο τελωνειακός σταθμός στους Εύζωνες τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή, όπως ανακοίνωσαν οι αγρότες.

Οι αγρότες στην Κρήτη συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους κυρίως στο μπλόκο του κόμβου των Πραιτωρίων, με τους συμμετέχοντες να δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Οι αγρότες της Κρήτης θα προχωρήσουν την Πέμπτη σε παράσταση διαμαρτυρίας στις 2μ.μ. στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης. Την Παρασκευή έχουν ανανεώσει το ραντεβού τους για τις 10 το πρωί έξω από το ΚΕΑΟ (ΙΚΑ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ).

Photo: Konstantinos Tsakalidis / SOOC

The post Αυξάνονται τα μπλόκα- Οι αγρότες βγαίνουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα