Καμία αλλαγή στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA

…Όσο παραμένει πρώτο στα δυναμικά κοινά

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στον ALPHA αναγνωρίζουν και σέβονται το εκτόπισμα του Νίκου Χατζηνικολάου… χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι έχουν τρομοκρατηθεί με τον ισχυρό αντίπαλο που έχουν κάθε βράδυ απέναντί τους. Διατηρούν την ψυχραιμία τους και προσπαθούν να κάνουν όσο καλύτερα μπορούν τη δουλειά τους, για την οποία επιβραβεύονται με πρωτιές από το τηλεοπτικό κοινό τα τελευταία 8 χρόνια!

Μάλιστα

δεν παύουν να τονίζουν ότι το δελτίο ειδήσεων με τον Αντώνη Σρόιτερ παραμένει πρώτο στα δυναμικά κοινά που εξακολουθεί να ενδιαφέρει το κανάλι, σε αντίθεση με τη στροφή του ΑΝΤ1… Παρόλα αυτά θα συνεχίσουν να παλεύουν για την πρωτιά και στο σύνολο, αλλά δεν προτίθενται σε αυτή τη φάση – σύμφωνα με το ρεπορτάζ, να προχωρήσουν σε αλλαγές.

Πιστεύουν και όχι άδικα ότι το δελτίο τους είναι πολύ καλό και δεν χρειάζεται ουσιαστικές αλλαγές… Το να κρατούν περισσότερη ώρα τον Βερύκιο στο δελτίο ή να επιμηκύνουν ελάχιστα τη διάρκειά του ή να τονίζουν κάποια κοινωνικά ή άλλα θέματα… δεν συνιστά αλλαγή… απλώς κάνουν χρήση των όπλων που διαθέτουν!

The post Καμία αλλαγή στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα