Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε απ’ το MasterChef

10:08 19/2/2020 - Πηγή: iPop

Ποιος ήταν ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε απ’ το MasterChef, ποιος πήρε τη χρυσή κάρτα με το τεράστιο πλεονέκτημα και τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης με την πρώτη ομαδική δοκιμασία;

Στο επεισόδιο της Τρίτης είδαμε το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που έχει δοθεί ποτέ σε MasterChef. Συγκεκριμένα, ο νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας κέρδισε το μεγάλο πλεονέκτημα, το οποίο είναι μια χρυσή κάρτα ασυλίας, που μπορεί ο κάτοχός της να τη χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε στιγμή. Όταν την χρησιμοποιήσει, μπαίνει

ξανά σε διεκδίκηση σε Τεστ Δημιουργικότητας.

Νικήτρια της δοκιμασίας ήταν η Κατερίνα, η οποία πλέον έχει αυτό το μεγάλο πλεονέκτημα σαν άσο στο μανίκι της!

Τα χειρότερα πιάτα είχαν ο Ηλίας, η Μαριάννα και ο Γιώργος, οι οποίοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν και να διεκδικήσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε απ’ το MasterChef

Τα spoilers επιβεβαιώθηκαν, και ο Ηλίας έγινε ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε απ’ το MasterChef.

Πώς φτάσαμε, όμως, στην αποχώρησή του;

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο που ήταν μια τάρτα κολοκύθι με κρέμα από λουκάνικο, μανούρι και ένα πέστο από δυόσμο.

Οι κριτές δοκίμασαν τα τρία πιάτα και αποφάσισαν πως η χειρότερη προσπάθεια ήταν εκείνη του Ηλία. Οι κριτές σχολίασαν πως το πιάτο του ήταν αρκετά καλό, όμως το στήσιμο του δεν ήταν αυτό που έπρεπε.

Βγήκαν ήδη τα “μαχαίρια” στο σπίτι

Την ίδια στιγμή, τα πράγματα στο σπίτι του MasterChef μόνο ήρεμα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Φαίνεται πως κάποιοι έχουν πάει με άγριες διαθέσεις και δεν έχουν σκοπό να παραμείνουν ήρεμοι.

Ο Σταύρος Γεωργίου, ο οποίος ήταν και ο νικητής του “Mystery Box”, είπε στην κάμερα: «Είναι καιρός να λιγοστεύουμε γιατί στο σπίτι επικρατεί μία βαβούρα και ένα χάος και εγώ δεν το ανέχομαι αυτό το πράγμα».

Η Κατερίνα απ’ την πλευρά της σχολίασε την… ηλιθιότητα που υπάρχει μέσα στο σπίτι: «Γελάω με την ηλιθιότητα που υπάρχει στο σπίτι του MasterChef. Οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι πανηλίθιοι και το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό. Ακούστηκαν πολλά χθες το βράδυ και με όλα αυτά πέφτουν ακόμα πιο χαμηλά στα μάτια μου».

Πρώτη ομαδική δοκιμασία με εντάσεις την Τετάρτη:

Δες ακόμα:

MasterChef: Η οικειοθελής αποχώρηση και το παστίτσιο που έφερε εντάσεις

Το άρθρο Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε απ’ το MasterChef εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα