Αυτός αναδείχθηκε ο πιο σέξι άντρας στον πλανήτη για το 2022 και η αντίδρασή του ήταν απλά ξεκαρδιστική «Η μαμά μου θα χαρεί τόσο πολύ»

12:02 8/11/2022 - Πηγή: iPop

Ο 41χρονος Chris Evans, γνωστός κυρίως από τον ρόλο του ως «Captain America» της Marvel κατέχει και επίσημα τον τίτλο του πιο σέξι άντρα για το 2022, σύμφωνα με το περιοδικό People. Δικαίως θα λέγαμε, αφού το σαγηνευτικό του βλέμμα είναι από μόνο του αρκετό για να σε κάνει να πεις WOW! Η απόφαση ανακοινώθηκε τη Δευτέρα 7/11 στο late night show του Stephen Colbert και στην ιστοσελίδα του περιοδικού.

Να θυμίσουμε πως το 2021 τον τίτλο του πιο σέξι άνδρα του πλανήτη κατείχε ο Paul Rudd, ενώ το 2020 ο ηθοποιός Michael B. Jordan.

Η αντίδραση του Chris Evans όταν έμαθε πως είναι ο πιο σέξυ άντρας στον πλανήτη

Αν έλεγε κανείς στον Chris όταν πήγαινε ακόμα σχολείο, ότι μια μέρα θα ονομαζόταν ο πιο σέξι άντρας, «θα κατενθουσιαζόταν» λέει ο σταρ στο περιοδικό στο οποίο φιλοξενείται. «Αυτός θα ήταν πιθανώς ο δρόμος προς το κουλ τραπέζι στο οποίο δεν βρισκόμουν εγώ τότε».

«Η μαμά μου θα είναι τόσο χαρούμενη» δηλώνει ο ίδιος γελώντας. «Είναι περήφανη για όλα όσα κάνω, αλλά αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορεί πραγματικά να καυχιέται».

Πιο γνωστός για το ρόλο του υπερήρωα Captain America στο franchise των Avengers της Marvel και ως ένας αφοσιωμένος, σκυλομπαμπάς του Dodger στα social media, ο Evans νιώθει πολύ πιο άνετα να μιλάει για την καριέρα του που κυριολεκτικά είναι on fire την τελευταία δεκαετία.

View this post on Instagram

A post shared by Chris Evans (@chrisevans)

Μόνο φέτος, πρωταγωνίστησε στο Lightyear της Pixar, στο Gray Man του Netflix και γύρισε τρεις νέες ταινίες, συμπεριλαμβανομένης της Ghosted για το AppleTV+, στην οποία είναι επίσης παραγωγός, και επίσης εξακολουθεί να διευθύνει το A Starting Point , την πλατφόρμα που ξεκίνησε το 2020.

#10YearChallenge: Πώς άλλαξαν οι ήρωες της Marvel μέσα σε 10 χρόνια! (Photos)

Τα σχέδιά του για το μέλλον και την καριέρα του

Τώρα στα 41 του, ο Evans προσπαθεί να δώσει προτεραιότητα σε μια υγιή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στο σπίτι και με την οικογένειά του στη Βοστώνη.

«Είμαι πια πολύ μεγάλος για να ζω με μια βαλίτσα για έξι μήνες στο χέρι και έχω εγκατασταθεί σε μια πιο ωραία φάση όπου είμαι απλά χαρούμενος που είμαι στο σπίτι».

Σκέφτεται επίσης πολύ περισσότερο το μέλλον του εκτός της υποκριτικής – ένα μέλλον που να περιλαμβάνει γάμο και πατρότητα. «Αυτό είναι φυσικά κάτι που θέλω», δήλωσε ο ίδιος στο People. Απλώς μην περιμένετε να μιλήσει πολύ για αυτό όταν συμβεί: «Μερικά πράγματα τα κρατάς μόνο για σένα ή μόνο για την οικογένειά σου και τους φίλους σου».

View this post on Instagram

A post shared by Chris Evans (@chrisevans)

Έχοντας συμπληρώσει είκοσι δύο χρόνια καριέρας, ο δημοφιλής ηθοποιός παραδέχεται ότι είναι έτοιμος να επιβραδύνει λίγο. «Η πιο ευχάριστη πτυχή της καριέρας μου αυτή τη στιγμή είναι να νιώθω αρκετά ασφαλής ώστε να πάρω τις σωστές αποφάσεις», όπως εξομολογείται. «Νιώθω ότι έχω λίγο περισσότερη ελευθερία να αφιερώσω χρόνο μακριά από τη βιομηχανία και να βρίσκω ακόμα έργα που θα ικανοποιήσουν τη δημιουργική μου όρεξη όταν επιστρέψω».

Όσο για τον τίτλο του πιο σέξι άντρα, ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του κάθε άλλο παρά σέξι, και δυσκολεύεται απίστευτα να τον χαρακτηρίσει έτσι. Βέβαια, αν και δεν νιώθει καθόλου άνετα να μιλάει τώρα για αυτό, είναι σίγουρος ότι σε μερικά χρόνια να αναπολεί τον συγκεκριμένο τίτλο. 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτός αναδείχθηκε ο πιο σέξι άντρας στον πλανήτη για το 2022 και η αντίδρασή του ήταν απλά ξεκαρδιστική «Η μαμά μου θα χαρεί τόσο πολύ» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα