Η Jennifer Lopez στην πασαρέλα με το θρυλικό φόρεμα Versace 20 χρόνια μετά!

12:29 21/9/2019 - Πηγή: iPop

Η Jennifer Lopez στην πασαρέλα με το θρυλικό φόρεμα Versace σχεδόν 20 χρόνια μετά την εμφάνιση της στα Βραβεία Grammy το 2000, όπου το είχε φορέσει για πρώτη φορά και έκτοτε έμεινε στην ιστορία ως το φόρεμα που «γέννησε» το Google Images.

Η

Jennifer Lopez έκλεισε το show του οίκου Versace με μια εμφάνιση έκπληξη που η αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή περιμέναμε ότι το ιδιοφυές μυαλό της Donatella Versace θα το έκανε πράξη.

Η JLo ήταν η guest καλεσμένη του οίκου Versace κατά τη διάρκεια της επίδειξης του για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020, στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου και κατάφερε να κάνει για ακόμη μια φορά όλον τον κόσμο να μιλάει για εκείνη.

Πηγαίνουμε 19 χρόνια πίσω, όταν η Jennifer Lopez είχε φορέσει για πρώτη φορά το θρυλικό πράσινο φόρεμα στα Βραβεία Grammy, το 2000. Οι αναζητήσεις που είχαν γίνει τότε για το συγκεκριμένο φόρεμα στο Google ήταν ο λόγος που δημιουργήθηκε η αναζήτηση εικόνων, το Google Image Search, ενώ αυτό το Versace φόρεμα με το βαθύ ντεκολτέ θεωρείται συχνά ως μια απ’ τις πιο διάσημες δημιουργίες του Gianni Versace.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ok Jennifer Lopez we see you sis! #Versace #JLo #JenniferLopez #20YearsLater #Versace2020 #VersaceSS20 #JennyFromTheBlock #throwback #JLo2000 #JenniferLopezGrammy #JLoGrammys #2000 #Grammys2000 #thenvsnow #fashion #couture #hautecouture #slay

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason Michael Martin (@wvuguy29) στις 20 Σεπ, 2019 στις 2:29 μμ PDT

Και ναι, η “Jenny from the Block” έκλεισε την επίδειξη Versace φορώντας μια αναβαθμισμένη στο 2019 εκδοχή του ίδιου φορέματος και ειλικρινά εμείς πιστεύουμε ότι σήμερα δείχνει ακόμα πιο ωραία σε αυτό το  “jungle” dress.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

So this just happened…

Keywords
Τυχαία Θέματα