Αυτοί είναι οι στόχοι που έχουν βάλει οι περισσότεροι για το 2020!

11:28 2/1/2020 - Πηγή: iPop

Ήρθε πάλι αυτή η εποχή του χρόνου. Που βάζουμε στόχους ή αλλιώς που κάνουμε τα new year’s resolutions. Ψάχνουμε τρόπους να βελτιώσουμε τη ζωή μας και με τον νέο χρόνο, θέλουμε να κάνουμε νέα αρχή. Ποιοι είναι οι στόχοι για το νέος έτος που θέτουν οι περισσότεροι άνθρωποι;

Έλα παραδέξου το… Ίσως θα ήθελες λιγάκι να κρυφοκοιτάξεις το σημειωματάριο του διπλανού και να δεις ποιοι είναι οι δικοί του στόχοι για το νέο έτος. Φυσικά, δεν το κάνεις και δεν ρωτάς γιατί δεν είσαι αδιάκριτος!

Αλλά ευτυχώς υπάρχουν οι έρευνες!

Μια πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 2.000 Βρετανούς αποκάλυψε ποιοι είναι οι στόχοι για το νέο έτος που κάνουν οι περισσότεροι. Και μερικές από τις top απαντήσεις που έλαβε ήταν η βελτίωση της ψυχικής υγείας και απόσυρση από τα social media.

Και φυσικά, ο πρώτος στόχος όλων για το 2020 ήταν να χάσουν βάρος. Κάθε χρόνο ο ίδιος στόχος….

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε απ’ το Healthspan και μεταξύ άλλων έδειξε πως το 10% των συμμετεχόντων επιθυμεί να αλλάξει εντελώς τη διατροφή του, ενώ το 30% αναφέρει πως δεν έχει ενέργεια πολύ συχνά. Τα ταξίδια είναι μια ακόμη προτεραιότητα για πολλούς ενώ το 45% θέλει να σταματήσει τη χρήση του κινητού και να συνδεθεί περισσότερο με τους φίλους και την οικογένεια.

Ένας ακόμη δημοφιλής στόχος είναι η καλύτερη διαχείριση των οικονομικών, μια συνδρομή στο γυμναστήριο και καλύτερος και πιο ποιοτικός ύπνος. Μια καλύτερη δουλειά, βελτιώσεις στο σπίτι, ενεργή σεξουαλική ζωή και ένα παιδί βρέθηκαν ανάμεσα στους στόχους.

Ό,τι κάνεις την Πρωτοχρονιά θα κάνεις κι όλο το χρόνο;

Το 2020 φαίνεται πως είναι μια χρονιά αυτογνωσίας κι αφού περάσαμε μια περίεργη χρονιά, ήρθε η ώρα να δράσουμε. Οι άνθρωποι θέλουν να μάθουν τι είναι αυτό που τους κρατά πίσω και μετά να δράσουν για να πετύχουν τους στόχους τους.

Τα 3/4 των συμμετεχόντων στην έρευνα έχουν θέσει τουλάχιστον ένα στόχο για το νέο έτος με το μέσο όρο να έχει θέσει πέντε στόχους. Και οι περισσότεροι είναι αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουν και θα τους πετύχουν. Κι αυτή η αισιοδοξία τους οδηγεί ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων τους.

unsplash/Ava SolΠοιοι είναι οι στόχοι για το νέος έτος που έχουν θέσει οι περισσότεροι;Απώλεια βάρουςΤαξίδια στον κόσμοΠληρωμή χρεώνΒελτιώσεις στο σπίτιΒελτιώσεις στον ύπνοΑλλαγές στη διατροφήΠροσοχή στην ψυχική υγείαΜετακόμιση/Αγορά σπιτιούΑγορά αυτοκινήτουΑλλαγή δουλειάςΜείωση κατανάλωσης του αλκοόλΣπουδέςΝέο χόμπιΝα λες «όχι» πιο συχνάΝα σταματήσεις την κατανάλωση κρέατοςΕκμάθηση μιας νέας γλώσσαςΠεριορισμός στη χρήση του κινητούΈνα επιχειρηματικό εγχείρημαΚαλύτερη σεξουαλική ζωήΑλλαγή της διατροφήςΣυνδρομή στο γυμναστήριοΚολύμβησηΕκμάθηση ενός μουσικού οργάνουΈνα μωρόΓάμοςΠεριορισμός στη χρήση των social mediaVeganΑλεξάνδρα και Πόπη πάντως… σε βοηθούν να πετύχεις όποιους στόχους έχει θέσει:

Πώς να πετύχεις όλα όσα θέλεις μέσα στο 2020; | Video

Photo: Pexels

Το άρθρο Αυτοί είναι οι στόχοι που έχουν βάλει οι περισσότεροι για το 2020! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα