Κάθε πότε θα προβάλλεται το Καφέ της Χαράς; | Νέο trailer

20:00 1/1/2020 - Πηγή: iPop

Μπορεί το Καφέ της Χαράς | Νέονα προβλήθηκε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς αλλά όσον αφορά τα νούμερα της τηλεθέασης… εκτοξεύτηκε κι όλοι ανυπομονούν για το επόμενο επεισόδιο. Πότε προβάλλεται το Καφέ της Χαράς; Κάθε πότε θα το βλέπουμε στους δείκτες μας;

Ο 4ος κύκλος του Καφέ της Χαράς είναι γεγονός και όλοι περίμεναν με ανυπομονησία το sequel της

θρυλικής σειράς που τελικά έγινε πραγματικότητα. Κι αφού είδαμε, απολαύσαμε, γελάσαμε, θυμηθήκαμε και κολλήσαμε με το πρώτο επεισόδιο αναρωτηθήκαμε πότε προβάλλεται το Καφέ της Χαράς.

Πόσα επεισόδια θα βλέπουμε την εβδομάδα και πότε αυτά θα προβάλλονται.

Τα νέα επεισόδια του 4ου κύκλου θα προβάλλονται κάθε Παρασκευή στις 21:45 στον ANT1 κι αν κρίνουμε απ’ την πρώτη θερμή υποδοχή…. και τα υπόλοιπα επεισόδια θα έχουν την ανάλογη ανταπόκριση και θα μας κάνουν να κολλήσουμε στις οθόνες μας.

Όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές του Καφέ της Χαράς στο iPop.gr!

Δες το trailer απ’ το δεύτερο επεισόδιο που θα προβληθεί στις 10/1:

Τα σαρωτικά νούμερα τηλεθέασης

Μετά το πρώτο επεισόδιο την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το Καφέ της Χαράς έγινε trend στο Twitter με τους χρήστες να αφήνουν επικά σχόλια. Η Τασία που δεν άλλαξε, τα ελληνικά του Φατσέα, το φλερτ μεταξύ του Μανωλάκη και της Βάλιας, η μορφή του Πώποτα… Όλα σχολιάστηκαν… όπως ενδεχομένως τα σχολίασες στο σαλόνι του σπιτιού σου με τους φίλους σου.

Το κοινό έδειξε την εμπιστοσύνη του κι αυτό το βλέπουμε απ’ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε η σειρά.

Συγκεκριμένα, στην πρεμιέρα του 15 χρόνια μετά σημείωσε το 40,3% στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού ενώ στο δυναμικό κοινό σημείωσε το ακόμη υψηλότερο ποσοστό της τάξης του 44%.

Αξίζει να αναφερθεί, μάλιστα, έφτασε μέχρι και το 46,4% σε τέταρτο, στο σύνολο, ενώ και το εντυπωσιακό 51,1% επίσης σε τέταρτο στο δυναμικό κοινό.

Κι όλοι απλά ανυπομονούν για τη συνέχεια. Μην ξεχαστείτε λοιπόν: Παρασκευή στις 21:45 απ’ τη συχνότητα του ANT1!

Διαβάστε επίσης:

Το Καφέ της Χαράς επέστρεψε 15 χρόνια μετά και το twitter το αποθέωσε!

Το άρθρο Κάθε πότε θα προβάλλεται το Καφέ της Χαράς; | Νέο trailer εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα