Αυτοί είναι οι πιο family friendly προορισμοί για τις οικογενειακές σου διακοπές!

12:32 12/6/2022 - Πηγή: iPop

Διακοπές ίσον ξεκούραση, χαλάρωση, διαφυγή από την καθημερινότητα και όμορφες εικόνες. Όταν οι διακοπές όμως γίνονται οικογενειακή υπόθεση, οι εναλλακτικές περιορίζονται και η επιλογή του σωστού προορισμού δυσκολεύει. Από τη στιγμή που αποκτάει κανείς παιδιά, αλλάζουν οι προτεραιότητες και, κατά συνέπεια, τα κριτήρια με τα οποία επιλέγεις τα μέρη τα οποία θα αποτελούν η πρώτη σου επιλογή. Οι προορισμοί για οικογενειακές διακοπές δεν είναι εύκολη αποστολή, ωστόσο μην απελπίζεσαι γιατί σου έχω τη λύση!

Οικογενειακές διακοπές | Οδηγός επιβίωσης

Αυτοί είναι οι ιδανικοί προορισμοί για οικογενειακές
διακοπέςΚαλαμάτα

Μία από τις ομορφότερες πόλεις στην Πελοπόννησο, η Καλαμάτα, η οποία αποτελεί δημοφιλή προορισμό για οικογένειες, προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από ξενοδοχεία και δωμάτια για τις διακοπές σου. Η πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, είναι κτισμένη στους πρόποδες του όρους Καλάθι και απέχει μόλις 223 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Πλήθος από επιλογές σε περιμένουν για να περάσεις όμορφα με την οικογένειά σου, όχι τελείως απομακρυσμένοι από τους ρυθμούς της πόλης. Επιπλέον, η παραλία της Καλαμάτας σφύζει από ζωντάνια και τα νερά της είναι πεντακάθαρα.

View this post on Instagram

A post shared by Visit Kalamata City (@visitkalamata)

Αλόννησος

Ένα νησί με καταγάλανα, κρυστάλλινα νερά, που αποτελεί ιδανικό προορισμό για οικογένειες. Φιλοξενεί φυσιολάτρες, ενώ διαθέτει από τις καθαρότερες θάλασσες της Μεσογείου. Οι παραλίες περιτριγυρίζονται από καταπράσινες εκτάσεις, δημιουργώντας μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Στην παραλία του Άγιου Δημητρίου θα αντικρίσεις καταγάλανα νερά που θα σε κάνουν να ευχαριστηθείς κολύμπι με τα μικρά σου.

View this post on Instagram

A post shared by Visit Alonissos (@visitalonissos)

Νάξος

Η Νάξος ίσως να είναι ο all-star προορισμός για οικογένειες. Είναι το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, την επιλέγουν όμως οικογένειες κατά κύριο λόγο, όχι μόνο για το μέγεθός της και το πλήθος επιλογών που έχει για να δεις και να γευτείς, αλλά για τις οργανωμένες παραλίες αλλά και κάποιες αξιόλογες εναλλακτικές για βραδινή διασκέδαση. Συνδυάζει παραλίες με άμμο και ρηχά νερά για τα μικρότερα παιδιά, με water sports για τα μεγαλύτερα, καθώς και ενδιαφέροντα αξιοθέατα.

View this post on Instagram

A post shared by ●○ Naxos Travel ○● (@naxostravel)

Λευκάδα

Η Λευκάδα είναι ένα μεγάλο νησί, με μεγάλο ορεινό κομμάτι και ορεινά παραδοσιακά χωριά, καταρράκτες, πλούσια χλωρίδα και πανίδα, μια μεγάλη πόλη και παραθαλάσσιους οικισμούς. Είναι γνωστή για τις υπέροχες παραλίες της με τα μοναδικά εξωτικά χρώματα. Στη Λευκάδα θα φτάσει κανείς οδικώς μέσω της γέφυρας που ενώνει το νησί με την υπόλοιπη Ελλάδα. Διαθέτει ιδιωτικούς παιδότοπους, όπου τα παιδιά έως 12-13 ετών μπορούν να διασκεδάσουν όλα μαζί, χοροπηδώντας ανάμεσα σε χιλιάδες μπαλάκια και φουσκωτά στρώματα.

View this post on Instagram

A post shared by Visit Lefkada, Lefkas, Leukada (@visitlefkada)

Εύβοια

Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα μετά την Κρήτη και ενδείκνυται για ήρεμες οικογενειακές πολυήμερες ή ολιγοήμερες διακοπές. Ανάμεσα στις χιλιάδες ομορφιές της, οι παραλίες της θα σε εντυπωσιάσουν με τα κρυστάλλινα νερά τους και θα κάνουν το μπάνιο με τα παιδιά απόλαυση!

View this post on Instagram

A post shared by Divineingreece (@divineingreece)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτοί είναι οι πιο family friendly προορισμοί για τις οικογενειακές σου διακοπές! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα