Αυτό το ποδοσφαιράκι της RS Barcelona με επιχρυσωμένες λεπτομέρειες 24 καρατίων, το θέλει κάθε ποδοσφαιρόφιλος!

09:02 4/3/2021 - Πηγή: iPop

Κανένας δεν φτιάχνει επιτραπέζια ποδοσφαιράκια όπως η RS Barcelona κι αυτό είναι γεγονός. Η νέα δημιουργία είναι το RS3 Wood ποδοσφαιράκι της RS Barcelona με λεπτομέρειες από χρυσό 24 καρατίων.

Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο αντικείμενο της νέας Gold Edition συλλογής του brand RS Barcelona, είναι το διάσημο RS3 Wood

επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι, το οποίο τώρα μας παρουσιάζεται με επιχρυσωμένες λεπτομέρειες 24 καρατίων. Οι παίκτες είναι «ντυμένοι» σε χρυσό και ασήμι, ενώ τα πόδια του τραπεζιού είναι από ξύλο Ιρόκο.

Φτιάξε το δικό σου ποδοσφαιράκι με απλά υλικά και ετοιμάσου για ατελείωτο παιχνίδι

Το αποτέλεσμα είναι αρκετά κομψό και παραπέμπει περισσότερο σε ένα ποδοσφαιράκι που θα βλέπαμε σε κάποιο μουσείο! Μετά το πολυτελές ποδοσφαιράκι, η RS Barcelona ετοιμάζεται να λανσάρει στην ίδια συλλογή μερικά από τα πιο εμβληματικά της προϊόντα και σε αυτό το σημείο αξίζει να θυμηθούμε και το τραπέζι για ping pong που είχαμε γνωρίσει πριν καιρό.

RS Barcelona Gold-Plated Football Table

Το σίγουρο είναι αυτό το ποδοσφαιράκι θα το θέλει κάθε ποδοσφαιρόφιλος… Μπορεί το κόστος να μην είναι προς το παρόν ανηρτημένο στην επίσημο ιστοσελίδα της εταιρείας, αλλά το σίγουρο είναι πως θα είναι απλησίαστο…

Δες φωτογραφίες απ’ το επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτό το ποδοσφαιράκι της RS Barcelona με επιχρυσωμένες λεπτομέρειες 24 καρατίων, το θέλει κάθε ποδοσφαιρόφιλος! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα