Μήπως έχεις μόνιμα μία αρνητική συμπεριφορά;

16:42 3/3/2021 - Πηγή: iPop

Μήπως έχεις μόνιμα μία αρνητική συμπεριφορά για όλα; Εάν ναι το αντιλαμβάνεσαι εσύ ή άλλοι γύρω σου; Ένα τεστ με πολλά ερωτήματα και ίσως μερικές απαντήσεις.

Η αρνητική συμπεριφορά είναι αυτή που όλοι θα θέλαμε να μην έχουμε, τουλάχιστον όχι πάντα, αλλά είναι κι αυτή που είναι σχεδόν αναπόφευκτη, είναι ένα κομμάτι του χαρακτήρα που δύσκολα αλλάζει.

Και είναι δύσκολο να αλλάξει γιατί συχνά εκδηλώνεται απ’ την παιδική ηλικία, όταν ένα παιδί απαντάει σε κάθε ερώτηση των γονιών του πάντα με ένα όχι, πιθανότατα θα εξακολουθήσει

να κάνει το ίδιο και στην ενήλικη ζωή του.

Παρόλα αυτά, το πόσο αρνητική συμπεριφορά έχουμε συχνά έχει να κάνει και με το πώς βλέπουμε τη ζωή. Άλλοι είναι περισσότεροι αισιόδοξοι ενώ άλλοι δυσκολεύονται λίγο παραπάνω να πιστέψουν ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι ακόμη μια συμπεριφορά που οι περισσότεροι μετανιώνουν όταν την εκδηλώνουν, αλλά παρά μόνο όταν είναι πλέον αργά.

Μήπως, όμως, αυτή η αρνητική συμπεριφορά αποτελεί εμπόδιο για διάφορα πράγματα στη ζωή; Μήπως είναι ενοχλητική, όταν την αντιλαμβάνονται οι γύρω σου; Αυτό το τεστ έχει την απάντηση.

Σε αυτό το τεστ λοιπόν καλείσαι να απαντήσεις σε ερωτήσεις του τύπου: Πόσο συχνά οι φίλοι σου κάνουν παράπονα για άλλους σε εσένα, πόσο συχνά έρχονται σε εσένα για να μοιραστούν τα όσα έχουν καταφέρει, ποια είναι η αντίδραση που έχουν όταν σε ακούνε να μοιράζεσαι ένα πρόβλημα, πόσο συχνά σου λένε ότι θα χαρούν να σε γνωρίσουν σε κάποιον;

Είσαι έτοιμος να μάθεις την αλήθεια;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μήπως έχεις μόνιμα μία αρνητική συμπεριφορά; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα