Αυτό είναι το όπλο του Τυνήσιου δράστη του Βερολίνου- Στη δημοσιότητα φωτογραφίες

07:51 5/1/2017 - Πηγή: iPop

Το όπλο με το οποίο ο Τυνήσιος δράστης της επίθεσης στο Βερολίνο σκότωσε τον Πολωνό οδηγό του φορτηγού, αλλά και πυροβόλησε στη συνέχεια τους αστυνομικούς στο Μιλάνο έδωσαν στην δημοσιότητα οι ιταλικές Αρχές.

Οι φωτογραφίες δημοσιοποιήθηκαν απ’ το δίκτυο Rai News 24.

Το όπλο που χρησιμοποίησε ο Anis Amri είναι περίστροφο Erma Werke, διαμετρήματος 22 χιλιοστών, σύμφωνα με το στέλεχος της ιταλικής Αστυνομίας, Τζαμπάολο Τζαμπολίνι.

Τα ιταλικά

ΜΜΕ μεταδίδουν πως η σορός του δράστη βρίσκεται ακόμα στο νεκροτομείο, καθώς κανένα συγγενικό του πρόσωπο δεν έχει ζητήσει την ταφή του.

Θυμίζουμε ότι ο Anis Amri έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών στο Μιλάνο.

Τα φυσίγγια απ’ τις σφαίρες του όπλου

Τον γύρο της Ευρώπης έκανε ανενόχλητος ο Amri

Ο Amri, όπως αποδεικνύεται, πέρασε – πριν φθάσει στο Μιλάνο- και από το Άμστερνταμ και τις Βρυξέλλες, εκτός απ’ τη Γαλλία.

Οι κάμερες ασφαλείας του σιδηροδρομικού δικτύου του Βελγίου κατέγραψαν τον Amri, ο οποίος, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, πέρασε τόσο απ’ τις Βρυξέλλες, όσο και απ’ το Άμστερνταμ πριν φθάσει στο Μιλάνο.

Ο Amri φαίνεται πως έφθασε στον σταθμό Gare du Nord των Βρυξελλών με τρένο απ’ το Άμστερνταμ στις 19:00 το απόγευμα στις 21 Δεκεμβρίου, δηλαδή δύο μέρες μετά την επίθεση απ’ την οποία σκοτώθηκαν 12 άνθρωποι.

Photo: REUTERS/Italian Police.Polizia di Stato Press Office/HANDOUT, AP

The post Αυτό είναι το όπλο του Τυνήσιου δράστη του Βερολίνου- Στη δημοσιότητα φωτογραφίες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα