Αυτό είναι το νέο design του Twitter

16:45 29/6/2019 - Πηγή: iPop

Αυτό είναι το νέο design του Twitter και δεν είμαστε σίγουροι εάν μας αρέσει ή εάν είναι απλώς θέμα συνήθειας και σε λίγο καιρό μπορεί να δηλώνουμε ότι το λατρεύουμε.

Ήταν Ιανουάριος όταν το Twitter ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε ένα νέο και απλούστερο redesign, της desktop έκδοσής του. Έξι μήνες μετά, τήρησε τον λόγο του και βλέπουμε τις αλλαγές που είναι ακόμη σε δοκιμαστικό

στάδιο στο Twitter.com.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ανοίγουμε το Twitter πλέον βλέπουμε στην αρχική μας τρεις στήλες: Στα δεξιά βλέπουμε τη στήλη με τα trends, ενώ στα αριστερά μπορείς να βρεις όλες τις ρυθμίσεις και το μενού πλοήγησης (ακόμη και ένα link για το προφίλ σου). Το timeline παραμένει στο κέντρο.

Ένας εκπρόσωπος του Twitter επιβεβαίωσε στο Tech Crunch ότι δοκιμάζουν νέα χαρακτηριστικά στο Twitter.com, για να λάβουν feedback από μια μικρή ομάδα ανθρώπων.

Όπως μπορείς να δεις απ’ το screenshot το νέο Twitter έχει τρεις στήλες, με τις επιλογές Home, Explore, Notifications, Messages, Bookmarks, Lists και Profile να είναι όλες στην αριστερή στήλη. Μάλιστα, στην ίδια στήλη θα βρεις και την επιλογή “More”, όπου μπορείς να βρεις τις άλλες ρυθμίσεις.

Κι εάν έχεις αποφασίσει ότι αυτό το design δεν σου αρέσει, αυτός είναι ο τρόπος να γυρίσεις στο παλιό:

Κάνε σύνδεση στο Twitter.com στον browser του υπολογιστή σου.Κάνε κλικ στην επιλογή “More” στην αριστερή στήλη.Διάλεξε την επιλογή: “Switch to legacy Twitter”.Photo: BLOOMBERG/GABBY

Το άρθρο Αυτό είναι το νέο design του Twitter εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα