To τρυφερό throwback της Eva Mendes με τον Ryan Gosling! (Video)

15:37 29/6/2019 - Πηγή: iPop

Οι Eva Mendes και Ryan Gosling ανήκουν στην κατηγορία των ζευγαριών του Hollywood που έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας. 

Οι δυο τους δεν εμφανίζονται σχεδόν ποτέ μαζί σε πρεμιέρες και επίσημες εκδηλώσεις και αυτό είναι μάλλον ένα απ’ τα μυστικά που η σχέση τους κρατάει ακόμη.

Αυτός ήταν κι ο λόγος που οι ακόλουθοι της Eva Mendes ξαφνιάστηκαν ευχάριστα όταν η όμορφη ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

ένα τρυφερό throwback βίντεο με τον Ryan Gosling!

Τι δείχνει όμως αυτό το throwback βίντεο της Eva Mendes; Δείχνει μια σκηνή απ’ την ταινία «A Place Beyond the Pines», στην οποία η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε με τον Gosling και που ήταν η αφορμή οι δυο τους λίγο αργότερα να γίνουν ζευγάρι.

Συγκεκριμένα η σκηνή της ταινία, η οποία προβλήθηκε στις ΗΠΑ το 2013, δείχνει τους χαρακτήρες της Mendes και του Gosling, τη Romina και τον Luke, να ποζάρουν για μια φωτογραφία μαζί με τον γιο τους.

Στη λεζάντα δίπλα απ’ το βίντεο η Mendes έγραψε: «Φλας μπακ σε μια απ’ τις αγαπημένες μου σκηνές του A Place Beyond the Pines».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Flashing back to one of my favorite scenes from A Place Beyond the Pines ❤️#fbf #DerekCianfrance #Shannonplumb

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Mendes (@evamendes) στις 28 Ιούν, 2019 στις 9:50 πμ PDT

Σημειώνεται ότι στην πραγματική ζωή, ο Gosling και η Mendes έχουν μαζί δύο κόρες: Την Esmeralda που είναι 4 ετών και την Amada Lee που είναι 3.

Το άρθρο To τρυφερό throwback της Eva Mendes με τον Ryan Gosling! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα