Αυτή είναι η νέα τάση στο πρώτο ραντεβού… Όχι και τόσο τιμητική!

13:31 27/6/2019 - Πηγή: iPop

Ποια είναι η νέα τάση στο πρώτο ραντεβού; Τι αποκάλυψε μια νέα έρευνα όχι και τόσο τιμητική για τις γυναίκες; Λοιπόν θα εκπλαγείς!

Η νέα τάση στο πρώτο ραντεβού είναι λίγο περίεργη… αμήχανη αλλά στην τελική είναι επιλογή μας. Το νέο trend στο πεδίο είναι ένας άνθρωπος να βγαίνει ραντεβού όχι επειδή πραγματικά ενδιαφέρεται αλλά επειδή θέλει ένα δωρεάν γεύμα! Ναι, καλά διάβασες! Αυτό

το λένε «foodie call» και μπορεί εσένα να σου φαίνεται… εξευτελιστικό, αλλά σε πληροφορούμε ότι συμβαίνει πολύ συχνά, τουλάχιστον πιο συχνά από όσο νομίζαμε.

Οι ερευνητές από το Azusa Pacific University και UC Merced συμπεριέλαβαν στη μελέτη τους 357 γυναίκες και τους έκαναν μια σειρά από ερωτήσεις για την προσωπικότητά τους, τις σκέψεις τους για το φύλο καθώς και για τις προσωπικές ιστορίες τους πάνω σε αυτό το «foodie call».

Και προς έκπληξη όλων το 33% των συμμετεχόντων παραδέχτηκε πως τουλάχιστον μια φορά το έχει κάνει, δηλαδή έχει βγει πρώτο ραντεβού για το… κέρασμα!

Μια δεύτερη μελέτη πραγματοποιήθηκε σε 820 γυναίκες. Σε αυτές έγιναν παρόμοιες ερωτήσεις και ένα 23% γνώριζε για το foodie call, ενώ οι περισσότερες γυναίκες το θεωρούσαν μη αποδεκτό. Αλλά συμβαίνει!

Οι γυναίκες μάλιστα, που παραδέχτηκαν πως το έχουν κάνει, αποδείχθηκε πως έχουν χαρακτηριστικά ναρκισσισμού και ψυχοπάθειας, πιστεύουν πιο έντονα στους παραδοσιακούς ρόλους των φύλων και είναι πιο πιθανό να βγουν ένα ραντεβού με δεδομένο το κέρασμα ή να βγουν ένα ραντεβού ακόμη κι αν δεν ενδιαφέρονται απλά για το κέρασμα.

Αρκετά σκοτεινά χαρακτηριστικά συνοδεύονται με μια παραπλανητική συμπεριφορά, με μια τάση να εκμεταλλεύονται μια ρομαντική σχέση, να προτιμούν μια νύχτα μιας βραδιάς, να προσποιούνται οργασμό.  Τέλος, αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι οι ερευνητές αναφέρουν πως αυτό μπορεί να συμβεί σε κάθε είδους σχέση και από τα δύο φύλα, όχι απαραίτητα μόνο από τις γυναίκες.

Μα να βγεις ένα ραντεβού με κάποιον που δεν σε ενδιαφέρει μόνο για το δωρεάν κέρασμα;;;

Photo: StockSnap / Brodie Vissers

Το άρθρο Αυτή είναι η νέα τάση στο πρώτο ραντεβού… Όχι και τόσο τιμητική! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα