Το Facebook απενεργοποιεί τις ειδοποιήσεις του. Τι σημαίνει αυτό για σένα;

10:24 27/6/2019 - Πηγή: iPop

Οι ειδοποιήσεις στο Facebook μπορεί να γίνουν πραγματικά εκνευριστικές ενώ ορισμένες φορές είναι χρήσιμες. Τι εξετάζει τώρα το μέσο κοινωνικής δικτύωσης;

Οι ειδοποιήσεις στο Facebook φαίνεται πως… μπαίνουν λιγάκι στην άκρη και θα σου εξηγήσουμε ευθύς αμέσως τι εννοούμε. Πιο συγκεκριμένα, από τα πιο εκνευριστικά πράγματα στο Facebook είναι αυτές οι κόκκινες ειδοποιήσεις ότι έχεις νέο μήνυμα, ότι έχεις

επέτειο, ότι έχει βγει ένα νέο video που πρέπει να δεις, ότι κάποιος θέλει να του στείλεις μια «ζωή» στο παιχνίδι που παίζει.

Και το ακόμη πιο εκνευριστικό είναι το γεγονός ότι ενώ πολλές φορές έχεις ανοίξει αυτές τις ειδοποιήσεις για να μη βλέπεις αυτό το κόκκινο σημαδάκι, αυτές εκεί… επιμένουν και δεν λένε να φύγουν!

Πλέον, η πλατφόρμα μάλλον κατάλαβε πόσο ενοχλητικό μπορεί να είναι για τον χρήστη να λαμβάνει και ειδοποιήσεις από πράγματα που δεν τον ενδιαφέρουν και εξετάζει μια σημαντική αλλαγή. Ορισμένοι χρήστες ήδη μπορούν να «πειράξουν» τις ειδοποιήσεις τους, να βλέπουν μόνο αυτές που θέλουν και τις υπόλοιπες να τις βάλουν στο mute.

Όπως βλέπουμε στα screenshots, τα οποία αναρτήθηκαν από τον media expert Matt Navarra, το Facebook ετοιμάζει κάτι απλό για να μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα τις ειδοποιήσεις σου και να πατάς το mute όποτε θέλεις. Παράλληλα, μπορείς να κάνεις costumize κάθε στοιχείο, δηλαδή να το προσαρμόσεις ανάλογα με τις ανάγκες σου και αυτά που σε εξυπηρετούν καλύτερα.

Θέλεις και μια λίγο μεγαλύτερη αλλαγή; Τέλος οι κόκκινες τελείες ως ειδοποιήσεις. Όπως βλέπουμε στο screenshot, αυτή η επιλογή θα σου δίνει την δυνατότητα να διαγράψεις διάφορες κόκκινες κουκκίδες ως ειδοποιήσεις και να τις ελαττώσεις από το feed και τη… συνείδησή του.

Το Facebook επιβεβαίωσε στο TechCrunch όλα αυτά τα updates, τα οποία δοκιμάζονται εδώ και λίγο καιρό σε επιλεγμένο γκρουπ χρηστών.

Το Faceboook θέλει να έχεις περισσότερο έλεγχο στις ειδοποιήσεις σου και να σταματήσουν να σε εκνευρίζουν αυτές οι κόκκινες κουκκίδες που γίνονται extra… εκνευριστικές όταν πρόκειται για κάτι που δεν σε ενδιαφέρει!

Το άρθρο Το Facebook απενεργοποιεί τις ειδοποιήσεις του. Τι σημαίνει αυτό για σένα; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα