Οι μόνοι τρόποι που μπορείς να φορέσεις σορτς στη δουλειά! | Photos

11:51 27/6/2019 - Πηγή: iPop

Και σας ρωτώ: Με 35 βαθμούς τι φοράμε στο γραφείο;;; Γιατί και ζέστη και δουλειά και καλοκαίρι απλά δεν παλεύεται! Ακόμη κι αν δεν έχετε dress code στη δουλειά, υπάρχουν μερικά ρούχα που δεν μπορείς να φορέσεις. 

Το Καλοκαίρι στη δουλειά έχουμε ένα επιπλέον βάρος: Την ζέστη! Θα μου πεις υπάρχει και το air-condition στο γραφείο, αλλά τη διαδρομή την σκέφτεται κανένας; Γιατί να είσαι με το μακρύ παντελόνι ή το μακρύ πουκάμισο

και να μην μπορείς ένα πιο κοντό φορεματάκι ή ένα σορτσάκι; Πώς να φορέσεις το σορτσάκι στη δουλειά;

Αν δεν υπάρχει dress code εκεί που δουλεύεις, τότε το σορτσάκι είναι επιτρεπτό, αρκεί να το φορέσεις σωστά γιατί μην ξεχνάς πως βρίσκεσαι σε γραφείο…

Πώς να φορέσεις το σορτσάκι στη δουλειά;Demin βερμούδα και πουκάμισο

Μπορείς να επιλέξεις μια τζιν βερμούδα ώστε να είναι κοντά στο γόνατο και να τη συνδυάσεις με ένα χαλαρό πουκάμισο, στο οποίο θα έχεις αφήσει ανοιχτά τα δύο πρώτα κουμπιά. Και voila είσαι έτοιμη για μια χαλαρή Παρασκευή στη δουλειά!

Ίδιο σορτς, ίδιο blazer

Ένα σετ δείχνει πάντα πιο κομψό και επαγγελματικό ακόμη κι αν δείχνεις λιγάκι δέρμα παραπάνω! Βάλε το αγαπημένο σου σετ σε σορτς και blazer και θα έχεις το κατάλληλο professional outfit.

Λευκό σορτς, blazer και mules

Τι άλλο θέλεις για μια δυναμική Δευτέρα στη δουλειά; Σου βρήκαμε το ιδανικό σύνολο. Βάλε ένα λευκό σορτς, με ένα καρό blazer και τα mules που δείχνουν πάντα chic.

Bike shorts και oversized blazer

Τα bike shorts δεν είναι απλώς ένα μεγάλο trend που μπορείς να φορέσεις και στη δουλειά. Συνδύασέ το με ένα oversized blazer και θα είσαι άνετη από τις 9 μέχρι τις 5 σαν να είσαι με τις πυτζάμες σου.

Και μετά μπορείς να πας και για ένα κρασάκι με τους συναδέλφους!

Το άρθρο Οι μόνοι τρόποι που μπορείς να φορέσεις σορτς στη δουλειά! | Photos εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα