Αυτή είναι η μαγική σούπα που θα σε βοηθήσει να ξεπρηστείς

08:04 26/11/2014 - Πηγή: iPop

Θες να βγεις ένα ραντεβού ή έχεις προγραμματισμένη μια σημαντική έξοδο και δυστυχώς το στενό φόρεμα που θες να βάλεις δεν κάθεται στην περιοχή της κοιλιάς σου, όπως εσύ επιθυμείς. Μην αγχώνεσαι, όμως, γιατί το έντονο άγχος θα σε κάνει χειρότερα! Εμείς, λοιπόν, είμαστε εδώ και θα σε βοηθήσουμε να μπεις στο αγαπημένο σου φόρεμα τρώγοντας μία σούπα που θα σε βοηθήσει να ξεπρηστείς σε λίγες μόνο ώρες!

Καλό θα ήταν να φας

την σούπα σου δύο φορές πριν πας στο προγραμματισμένο σου ραντεβού για να βοηθήσεις τον οργανισμό σου να ξεμπλοκάρει. Ιδανικά, φάε ένα πιάτο το βράδυ πριν κοιμηθείς και άλλο ένα πιάτο το πρωί μόλις ξυπνήσεις αντί για το καθιερωμένο σου πρωινό.

Τι θα χρειαστείς για την σούπα που θα σε βοηθήσει να ξεπρηστείς;2 κολοκυθάκια πράσινα2 μεγάλα κομμάτια σελινόριζας1 σκελίδα σκόρδοΜαϊντανόΛίγο ελαιόλαδοΦρέσκο θυμάριΠώς θα φτιάξεις την σούπα που θα σε βοηθήσει να ξεπρηστείς;Βράσε όλα τα υλικά μαζί σε χαμηλή φωτιά προσθέτοντας 2 κούπες νερό.Στη συνέχεια χτύπα την σούπα σου στο μπλέντερ με λίγο ελαιόλαδο και φυσικά καθόλου αλάτι μέχρι αυτή να αποκτήσει βελουτέ υφή.Tip!

Η συγκεκριμένη σούπα αποτελεί την ιδανική συνταγή για να ξεμπλοκάρεις τον οργανισμό σου σε λίγες μόνο ώρες. Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και στέλνει μήνυμα στον οργανισμό σου να αποβάλλει άμεσα τα περιττά υγρά του.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Αυτή είναι η μαγική σούπα που θα σε βοηθήσει να ξεπρηστείς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα