Αυτές είναι οι πιο αγαπησιάρικες ράτσες σκύλων!

15:59 8/11/2019 - Πηγή: iPop

Υπάρχουν σκυλιά που λατρεύουν τις αγκαλιές κι άλλα που δεν τις απολαμβάνουν και τόσο. Η αλήθεια είναι, όμως, πως μερικές φορές το σκυλί είναι ο καθρέφτης του ιδιοκτήτη του και όπως το μάθεις έτσι θα αντιδρά. Ποιες είναι οι πιο αγαπησιάρικες ράτσες σκύλων;

Και ποιος δεν θέλει να κάνει αγκαλιές τον σκύλο του; Όταν αποφασίζεις να υιοθετήσεις σκύλο, είναι μέλος της οικογένειάς σου και μια μεγάλη δέσμευση. Αν θέλεις ένα πιο κοινωνικό και αγαπησιάρικο σκυλί, τότε θα πρέπει να το εξετάσεις διπλά πριν πάρεις την απόφαση σου.

Γιατί υπάρχουν και πιο αγαπησιάρικες ράτσες σκύλων. Σκυλιά που

είναι πιο παιχνιδιάρικα και υπομονετικά ενώ λατρεύουν τις αγκαλιές.

Ποιες είναι οι πιο αγαπησιάρικες ράτσες σκύλων;Golden Retriever

Photo: Unsplash/Andrii Podilnyk

Είναι μια ράτσα ιδανική για οικογένεια. Θα τα πάει πολύ καλά από το πιο μεγάλο μέλος της οικογένειας μέχρι και το πιο μικρό, αν έχεις παιδιά στο σπίτι. Είναι ήρεμα σκυλιά, παιχνιδιάρικα και υπομονετικά.

Είναι οι τέλειοι σύντροφοι για μια καθημερινή ζωή γεμάτη τρυφερότητα κι αγάπη!

Yorkshire

unsplash/Gabriel Yuji

Μπορεί να έχει ο κολλητός σου ένα yorkshire ή κάποιος γνωστός σου και τότε έχεις μια ιδέα τι σημαίνει η συγκεκριμένη ράτσα. Πολλοί άνθρωποι την επιλέγουν επειδή αυτά τα σκυλιά είναι ευαίσθητα κι αγαπούν τις αγκαλιές.

Ωστόσο, πρέπει να δώσεις προσοχή και στην πιο ιδιότροπη πλευρά τους και σε καμία περίπτωση να μην τα παραμελείς.

Pug

unsplash/Raychan

Τα pugs είναι πραγματικά αξιαγάπητα! Είναι μικρόσωμα, χαριτωμένα και πολύ πιστά. Συνήθως νομίζεις πως βαριούνται να… κουνηθούν, αλλά με χαρά σε συνοδεύουν παντού!Είναι πολύ ήρεμα σκυλιά που αγαπούν τα χάδια στην κοιλιά και θα σου δώσουν άπειρη αγάπη!

Αυτά είναι τα πιο έξυπνα σκυλιά σύμφωνα με την επιστήμη!

Γερμανικός Ποιμενικός

Κι όμως, κι αυτή η ράτσα ανήκει στα αγαπησιάρικα σκυλιά παρά το επιβλητικό, ισχυρό και εντυπωσιακό μέγεθός τους.

Είναι υπάκουα, εύκολα στην εκπαίδευση και θα σου δώσουν όση αγάπη τους δώσεις. Και λίγο παραπάνω! Αν έχεις τον κατάλληλο χώρο, τότε αυτά τα σκυλιά θα τα λατρέψεις.

Dachshund

unsplash/Erda Estremera

Πρόκειται για σκυλιά με πολύ έντονη ιδιοσυγκρασία, αλλά αν είναι καλά εκπαιδευμένα, θα είναι τα πιο πιστά τετράποδα και θα σε ακολουθούν όπου κι αν πας.

Θα κοιμάται μαζί σου και θα κάνετε μεγάλες βόλτες, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου.

Όπως κι αν έχει, όποια απόφαση κι αν πάρεις θα πρέπει να το σκεφτείς διπλά και τριπλά. Είναι μια μεγάλη απόφαση καθώς δεσμεύεσαι και καλώς ορίζεις ένα νέο μέλος στην οικογένειά σου. Και όπως τον μάθεις, έτσι θα σου φέρεται!

Διαβάστε επίσης:

Όσα πρέπει να ξέρεις πριν υιοθετήσεις ένα σκυλάκι

Photo: unsplash/JC Gellidon

Το άρθρο Αυτές είναι οι πιο αγαπησιάρικες ράτσες σκύλων! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα